FASHION | MALTA OUTFIT #1

woensdag, juli 15, 2015

Zoals jullie weten ben ik weer terug vanuit Malta. Als dit artikel online komt zit ik in Tilburg voor het maken van mijn laatste herkansing. Daarna ga ik door naar Den Haag om mijn visum op te halen. Waarvoor? Dat hou ik nog even als een verrassing. Even weer terug naar Malta. Ik heb genoten van de omgeving en het fijne hotel. Natuurlijk was het ook noodzakelijk om wat outfit foto's te maken. Normaal gesproken maakt mijn moeder de outfit foto's, dus dit was even wennen.Jurkje Barshka / Sleehakken Pull & BearWat vind jij van deze outfit?

Follow i shoot love

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Erg leuk jurkje en mooie hakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuke outfit, mooi zo open op de rug. Mooie foto's met de zee als achtergrond ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke outfit! wow je schoenen!
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie outfit! Staat je heel goed en je ziet al lekker bruin! Wat een prachtige locatie trouwens om outfit foto's te maken. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS