FASHION | INNSBRUCK OUTFIT, BLACK AND WHITE

Een outfit met simpele kleuren opvrolijken met een gekleurde lipstick of nagellak doe ik maar al te graag. Dit zwart witte jurkje (met roze details) kleurde ik met fel roze lippen. Mijn nagels lakte ik wit en de nagels van mijn voetjes in een nudekleur. Zo matchen mijn voetjes met vrijwel alle schoenen. Een leuk feitje is dat dit jurkje van MS Mode is, en dus eigenlijk als shirt/tuniek bedoeld is voor wat vollere dames.


Lipstick MAC / Jurkje MS Mode / Schoenen H&MWat vind jij van deze outfit?

Follow

Susanblogt.nl

Susan Wijdemans | 23 jaar | Seoul lover & gek op pannenkoeken

9 opmerkingen:

 1. Wauw dit staat je echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk om het zo te kopen als jurk! Staat erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Susan, wat een leuk idee om het shirt te dragen als jurkje! Groetjes, Tamar

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed bedacht en het staat je erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk jurkje heb je aan!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!