FASHION | 8X MOOIE ZOMERSCHOENEN

Vrouwen hebben eigenlijk helemaal geen excuus nodig om nieuwe schoenen te kopen. Dat kan namelijk gewoon altijd, zonder reden. Maar wil je dan toch een reden zoeken? Dit artikel! Ik zet 10 leuke zomerse schoenen voor je op een rij. Kwijl lekker weg, of bezoek de verschillende webshops en ga lekker los.
^ Nasty Gal ^ Nasty Gal


^ Bershka


^ Bershka (oké misschien niet mooi, maar wel leuk!)


^ Pull & Bear


^ Pull & Bear


^ Zara


^ Forever 21

Welk paar is jouw favoriet?

Follow

4 opmerkingen:

  1. Die eerste en laatste paar zijn zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb pas nog schoenen gekocht, maar ik vind de eerste erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben vast één van de weinige vrouwen die niets om schoenen geeft, haha

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

Susan | susanblogt.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.