BEAUTY | ÈCHT BIKINIVPROOF? EEN (BRAZILIAN) WAX

maandag, juli 06, 2015

Bikini proof, wat is dat nou precies? Dat je er goed genoeg uitziet om in een bikini rond te mogen lopen langs de stranden? Deze bikini proof artikels of andere items gaan eigenlijk altijd wel over hoe jouw lichaam er nou uit ziet. Een vetje hier, een vetje daar. Nou sorry mevrouw, ik zou toch maar een badpak aandoen. Er is steeds meer ophef over dat vollere dames er ook mogen wezen en best in een bikini rond moeten kunnen lopen. Vandaar dat ik nu een ander soort bikini (en badpak!) proof bespreek, namelijk waxen.
Als je dan op het strand (of aan het zwembad) loopt met je strakke zogenaamde bikini proof lichaam en er komen telkens rode bultjes tevoorschijn wanneer je een stap zet, moet ik je persoonlijk toch niet echt bikini proof noemen. Waarom zou je zoveel aandacht besteden aan dat ene vetje terwijl en misschien nog wel een bosje onder je broekje vandaan komt?

Nu jullie dit lezen ben ik net aangekomen in Malta en ben ik mijn koffer aan het uitpakken óf ik lig al heerlijk aan het zwembad of strand. Een week lang verblijf ik onder de zon aan het water. Dat was voor mij een reden om de waxing gok te wagen. Eerlijk? Ja natuurlijk is het geen pijnloze ervaring maar je geloof me; je hebt er enorm veel plezier van.

Zelf vind ik deze bikini en badpak proof veel belangrijker dan een strak lichaam hebben. Want zo'n lichaam heb ik ook niet en of ik daar nou naar streef? Niet echt om eerlijk te zijn. Het is belangrijk dat jij jezelf prettig voelt wanneer je aan het zwembad of strand ligt. Voor mij ligt mijn zelfvertrouwen in een haarloos lichaam. Dan moet je natuurlijk ook goed je benen en oksel scheren of waxen, haha.

Ga jij voor een strand of zwembad? 

Follow

You Might Also Like

3 lovely comments

 1. Wat fijn dat je er blij mee bent. Ik ga trouwens liever naar het strand (maar alleen als er golven zijn).
  Veel plezier op vakantie! Liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het super stoer dat jij je laat harsen 'down under'(om het zo maar te zeggen, haha) maar ik zou dat echt niet durven, lijkt mij te veel pijn doen. Veel plezier in Malta!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh dit lijkt mij zo scary.. aan de andere kant kan je nu wel een flinke tijd vooruit!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS