LIFESTYLE | MIJN FAVORIETE APPS

woensdag, juni 24, 2015

Iets waar ik totaal niet meer zonder kan, is mijn iPhone. Het is stiekem wel een beetje mijn kindje, net als mijn Canon. Nou is een smartphone niet alleen maar een dingetje om mee te bellen. Een smartphone is bedoeld om vol te laden met Apps. Apps die je wel vaak gebruikt en sommige wat minder. Ik zette mijn favoriete Apps op een rijtje.

Whatsapp
Deze is natuurlijk een beetje voor de hand liggend. Tegenwoordig krijg ik alleen nog smsjes van DUO wanneer ik wil inloggen of van KPN om mij te vertellen hoeveel ik nog van mijn internetbundel over heb. Whatsapp is gewoon super handig en leuk. Hoewel ik mij soms wel erger aan de klassen groepsapp van mijn school. Oh er is nog één ding dat ik jammer vind. Voorheen als ik wilde bellen via een Whatsapp gesprek ging dat via mijn belminuten, nu gaat die opeens een Whatsapp bel gesprek openen. Beetje jammer, vind het veel minder fijn.

Instagram (volg mij hier) / Instasize 
Ook dit is een weggevertje. Vrijwel iedereen in mijn omgeving heeft Instagram, zelfs mijn ouders en 10-jarige neefje. Ik open Instagram echt de hele dag door om te kijken of er alweer nieuwe feed is. Ik vind het zo leuk om een kijkje te krijgen in andermans leven. Iets met nieuwsgierig en zo, haha. Ik hoop deze mand nog de 300 volgers te halen, help jij mij een handje? Vergeet ook vooral niet jouw Instagram naam in de comments achter te laten.

Facebook / Messenger
Kom ik weer aanzetten met het voor de hand liggende: Facebook. Gewoon super handig om op je smartphone te hebben. Ik check naast mijn eigen feed natuurlijk ook regelmatig hoe het met de Facebookpagina van mijn blog gaat (die vind je hier). Messenger is iets dat ik eigenlijk heb ''voor'' Daan. Zoals jullie misschien wel weten heeft hij geen mobiel en hebben we eigenlijk altijd contact via Facebook chat omdat hij dat via zijn laptop kan doen.


Reclamefolder
Bij mijn studentenkamer krijgen wij helaas geen reclame binnen. En laat ik nou net van reclame houden. Ik vind het heerlijk om de blaadjes door te zoeken naar leuke (goedkope) items. Omdat ik dat dus moet missen heb ik de app Reclamefolder. Daarmee kan ik alle folders van heel Nederland bekijken. Zo blijf ik altijd up to date.

Bankieren
Ook dit is weer een praktische app. Mijn iPhone staat vol met een mix van leuk en handig. Met deze app kan ik op elk moment van de dag mijn saldo checken (handig voor als je aan het winkelen bent) en natuurlijk ook binnen enkele stappen geld overmaken. Naar anderen maar ook naar jezelf vanaf je spaarrekening (ook voor tijdens het shoppen natuurlijk).

NS / 9292 OV
Een erg fijne app om eventjes te kijken hoe laat ik moet vertrekken van huis / school, hoe lang mijn reis duurt en hoe laat ik dan uiteindelijk op de gewenste bestemming aankom. Niet alleen handig voor als ik naar school of huis moet, maar ook voor evenementen of andere dingen.

Andere leuke apps
Snapchat (susanwijdemans)
McDonald's (kortingen!)

Wat zijn jouw favoriete apps?
Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Ja allemaal hele fijne apps, die ik ook gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha zo toevallig, bijna dezelfde apps die ik dagelijks ook gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik merkte dat snapchat ongemerkt erg veel mb gebruikt dus die gebruik ik niet meer .Maar de rest is top

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja super apps! Ik gebruik ze zelf ook bijna allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik de meeste apps die jij gebruikt ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke apps, die gebruik ik ook bijna allemaal!
  Liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS