LIFESTYLE | IS MIJN COMMENT SYSTEEM GEK GEWORDEN? HELP!

maandag, juni 08, 2015

Uh oh, het was al weer eventjes geleden dat ik een appje van een vriendin kreeg over het comment systeem op mijn blog. Of het serieus mijn bedoeling was. Uhm, waar ging dit over? Blijkbaar komt het regelmatig voor dat mensen een afbeelding te zien krijgen van bijvoorbeeld een taart en dat ze vervolgens alle taarten moeten selecteren om een reactie te kunnen plaatsen. Ik ga even op onderzoek uit!


Een tijdje later vertelde mij moeder mij hetzelfde en liet ze het zien op haar mobiel. Ik heb toen gevraagd of mijn moeder een screenshot kon maken en of ze nog enkele keren wilde proberen een reactie achter te laten. In het totaal heb ik nu een aantal voorbeelden van hoe het eruit ziet op mijn blog.

Zouden jullie daarom alsjeblieft willen proberen een reactie achterlaten. Of als jullie wel eens iets schrijven mij laten weten of jullie hier ook last van hebben? Als je jezelf verveelt mag je mij ook een mailtje sturen! ishootlovee@live.nl

Let me know

Follow i shoot love

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Op je blog doet hij het gewoon ik zal eens kijken op mijn telefoon, nee daar doet hij het ook normaal! Althans voor mij ziet hij er nu normaal uit! Misschien een ander comment systeem plaatsen aan die van je blog bijvoorbeeld discus?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook een probleem met mijn comments, als ik geen comment test zet dan kan niemand reageren

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik verwacht dat als je niet ingelogd bent en je wilt een reactie achterlaten, je dan die plaatjes te zien krijgt.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS