LIFESTYLE | HOME INSPIRATION

woensdag, juni 03, 2015

Als jullie nog steeds niet in de gaten hebben dat ik droom over een eigen appartement of een studio, dan weet ik het ook niet meer, haha. Vanmiddag heb ik weer heerlijk Pinterest afgestruind en afbeeldingen bij elkaar gezocht van wat ik mooi vind. Stiekem moet ik ook nog steeds een roomtour doen van mijn kamer in Tilburg.


Wat voor type interieur spreekt jou aan?

Bronnen bovenste afbeelding / Boven links / Boven midden / Boven rechts / Midden links / Midden midden / Midden rechts / Onder links / Onder midden / Onder rechts. Bronnen onderste afbeelding / Boven links / Boven midden / Boven rechts / Midden links / Midden midden boven / Midden midden onder / Midden rechts / Onder links / Onder midden / Onder rechts.

Follow i shoot love

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. Wouw dit alles ziet er heel leuk uit!
  Liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooh, wat een heerlijke inspiratie!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er prachtig uit, nu alleen nog een zak met geld, hahaha

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS