LIFESTYLE | BANANENPANNENKOEKJES

vrijdag, juni 19, 2015

Pannenkoeken is mijn lievelingseten. Ik kan het eigenlijk wel elke dag eten. En dan ook gewoon als ontbijt, tussen de middag een paar en dan ook nog lekker als avondeten. Wanneer ik dit vertel aan mensen kijken ze mij vaak een beetje raar aan. Sorry, maar ik kan er niets aan doen, ik hou er gewoon van. Om mijn liefde uit te breiden besloot ik bananenpannenkoeken te proberen. Ik had er de laatste tijd steeds meer over gelezen en was nieuwsgierig geworden.
Wat heb je nodig
Twee eieren
Eén banaan
Beetje kaneel (optioneel, doe ik wel)

Maar dan de test, wat vind ik er van? Aller eerst wil ik zeggen dat ik op gewone pannenkoeken stroop doe, kaneel suiker en poedersuiker. Pannenkoeken op zich zijn best wel gezond te noemen, maar met de spullen die ik er op doe wordt het een stuk minder gezond. Banenpannenkoeken moeten gezonder zijn dan gewone. Maar  op de bananenpannenkoeken doe ik ook stroop. Appelstroop is weer gezonder dan gewone stroop. Dus dan hou je het misschien als nog wat gezonder. Maar ik heb gewoon wat meer zoetigheid nodig. Maar de conclusie is dat ik ze wel lekker vind en vaker eet!

Heb jij al eens bananenpannenkoekjes gemaakt?
Follow

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. Ik heb het nog nooit gemaakt, maar ik ga het zeker proberen. Ziet er super lekker uit!
  Liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog nooit bananenpannenkoekjes op maar ziet er zo lekker uit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga het ook een keer proberen want het lijkt me wel lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook wel eens gehad, ik vind ze heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS