LIFESTYLE | 5 (GEKKE) FEITJES OVER MIJ

woensdag, juni 10, 2015

Weer een nieuw artikel met enkele feitjes over mij. In plaats van in één keer aan te komen met 50 weetjes, deel ik het liever op in meerdere artikels met een handjevol feitjes. Hierdoor haak je niet al af bij feitje nummer 26, haha. Herken jij jezelf in één van deze feitjes? Laat het vooral weten.


1 / Een feitje is misschien niet het juiste woord. Eerder de omschrijving van een enorm stomme gebeurtenis. Het was is alweer een tijdje geleden da het gebeurde. Ik zat in de trein van Tilburg naar Nijmegen toen ik for no reason mijn kauwgom uit mijn mond liet vallen. *Plop* in mijn haren. Ik baalde natuurlijk als een gek. De kauwgom kreeg ik er niet meer uitgepeuterd en er moest echt een schaar aan te pas komen. Ik raapte al mijn moed bij elkaar en stond op ''Heeft er misschien iemand toevallig een schaar bij? Ik heb kauwgom in mijn haar.''. Mensen keken geschrokken om en gaven antwoord. Stuk voor stuk vertelden ze mij dat ze geen schaar bij zich hadden. Eenmaal aangekomen in Nijmegen heb ik een schaar gebruikt van het NS informatie hokje. Gelukkig viel de schade uiteindelijk best mee.

2 / Ik heb hele spannend (reis)plannen die ik nog even voor mij houd! Ik wil er reuze graag over schrijven, maar de timing is niet zo juist. Wat deze plannen voor mijn blog zullen betekenen is nog onduidelijk. Als het goed is veranderd er voor jullie niets. Wanneer ik meer duidelijkheid heb en belangrijke papieren (iets met visum en zo... hihi) dan breng ik jullie op de hoogte.

3 / Heb ik al eens gezegd dat ik niet van voeten hou? Maar dan ook echt gewoon niet. Niet bij mijzelf en ook niet bij anderen. Wanneer ik iemand zie lopen met open schoenen denk ik altijd bij mezelf van: vind die persoon het niet erg dat iedereen zijn/haar voeten helemaal kan zien? Uh, nou waarschijnlijk is dat niet iets dat in die persoon omgaat. Wel een puntje: Ik begin langzaamaan wel iets te ontwikkelen dat ik graag zomerse open sleehakken wil hebben, oeps!

4 / In Tilburg werkte ik elke zondag bij Subway. Het was leuk maar ik had behoefte aan een andere werkplek. Niet zo zeer ander werk maar meer in de richting van: andere locatie (van Tilburg, naar Nijmegen) en eigenlijk ook wel een andere werkgever. Inmiddels is mijn zoektocht voorbij en ben ik terecht gekomen bij: Subway! Haha. sinds kort werk ik bij Subway in Nijmegen. Super leuk en spannend: nieuwe filialen en nieuwe collega's.

5 / Ik probeer mijn Youtube kanaal meer te gebruiken! Al een hele tijd heb ik het kanaal maar ik plaats (nog) geen video's op regelmatige basis. Hier wil ik eigenlijk wel verandering in brengen. Ik probeer steeds meer video's voor jullie te maken. Daarnaast heb ik ook af en toe een video die wel op mijn Youtube kanaal verschijnt maar niet op mijn blog. Vergeet dus niet te abonneren zodat je op de hoogte blijft van alle video's.

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Haha leuke feitjes! Ik ben heel benieuwd naar je reis plannen! Liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke feitjes om te weten. Oh ik ben echt heel erg benieuwd naar je reisplannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha je eerste feitje (gebeurtenis) is echt heel leuk! En in nummer drie herken ik mijzelf helemaal, ik vind voeten ook echt verschrikkelijk. Zo lelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die voeten snap ik dus niet, behalve als ze stinken dan mogen ze van mij ook verborgen worden, maar anders zie ik geen enkel probleem :) En Nijmegen rules, dus ook de Subway daar, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je eerste 'feitje' moest ik stiekem wel erg om lachen, maar wel ontzettend balen voor je op dat moment. gelukkig viel de schade mee ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS