LIFESTYLE | 5 DINGEN DIE IK VAN SUSAN NIET MAG (DOOR DAAN)

dinsdag, juni 23, 2015

Na het succes van 5 dingen die ik van Daan niet mag doen, is hier dan nu 5 dingen die Daan van mij niet mag doen. En het leukste daar aan? Daan heeft het zelf geschreven, haha. Hopelijk vinden jullie het leuk om te lezen.


Er was eerder al een artikel over wat Susan allemaal niet van mij mocht en het is daarom nu hoogtijd voor een response dat gaat over wat ik allemaal niet mag van mijn lieftallige blogster. Zo mag ik niet gamen tot laat in de nacht en ook niet “clubben”.

Tot laat gamen / uren lang gamen
Zoals veel mensen in mijn leefomgeving mij kennen houd ik enorm veel van gamen. Zo speel ik Age Of Empires, Soldier Of Fortune II, Halo II en ook League Of Legends kan niet in het rijtje ontbreken. Helaas is niet iedereen hier zo ondersteboven van en om die reden krijg ik vaak een negatieve reactie van Susan. “Ben je weer aan het gamen? Pff” of “Daan wat is al dat geklik de hele tijd?” wanneer we aan het Skypen zijn. Achja ik heb er in ieder geval plezier in en soms moet je maar een paar dingen van elkaar accepteren. (Loveyoutho.)

''Clubben''
Vrienden van mij vinden het erg leuk om een keer naar de stad toe te gaan of naar een andere uitgaansgelegenheid. Ik noem dit ook wel eens clubben. Susan is hier echter helemaal geen fan van en wordt daarom ook wel wat chagrijnig als ik er mee aan kom. Vervolgens krijg ik ''Nee.'' te horen. Gelukkig draait Susan altijd weer een beetje bij en mag ik gaan. Wel probeert ze mij over te halen om “stomme kleding” aan te doen, maar zover laat ik het natuurlijk niet komen.

Susan - Dit is andersom echt precies hetzelfde...

Stomme t-shirts aandoen
Ik krijg altijd van Susan te horen dat ik stomme kleding aan moet wanneer ik op stap wil gaan. Maar het is voor mij uiterst verboden om die kleding aan te doen wanneer Susan wilt afspreken. Deze kleding bestaat uit T-shirts met een leuke opdruk zoals een banaan (zie afbeelding hier onder). Ik vind het echter een leuk shirt en trek mezelf er niet altijd even veel van aan wat men ervan vindt. Om dit alles tegen te gaan heeft Susan twee T-shirts voor mij gekocht waar ze wel blij mee is. En ach wie ben ik dan om deze T-shirts niet aan te doen.

Gel in mijn haren
Persoonlijk vind ik het wel leuk om zo nu en dan mijn haren in te smeren met gel om er dan vervolgens leuk uit te zien. Susan vindt dit helemaal niks en raadt mij dan ook altijd af om mijn haren te doen wanneer wij een afspraakje hebben. Aan de ene kant vind ik het erg fijn omdat het mij minder moeite kost, aan de andere kant vind ik het jammer dat Susan het niet leuk vindt omdat het mijn merk-ik wel definieert. 

Susan - Oké, even een kleine uitleg hoor. Ik vind het gewoon erg fijn om met mijn handen door zijn haar te gaan of gewoon even een aai (niet als ene klein kind hoor). Maar als hij dan gel in zijn haar gedaan heeft dan is het zo hard en is voor hem ook niet prettig. Dus dan denk ik; ditch de gel.

Blowen en alcohol
Dit is het laatste wat ik niet van Susan mag. Hoewel ik alleen af en toe blow en een biertje drink is Susan er niet over te spreken. Ze vindt het helemaal niets en wordt er altijd chagrijnig van als het ter spraken komt. Ik ben zelf van mening dat alcohol “erger” is dan het opsteken van een joint. Ik word er helaas wel raar op aangekeken als ik zeg dat ik wel eens blow, terwijl het als dood normaal gezien zou worden als ik tijdens het stappen een fles vodka achterover zou kiepen. Maar goed, dat ter zijde. Ook alcohol vindt Susan drie keer niets, al is ze zelf ook niet vies van een drankje. Achja ik zorg er in ieder geval voor dat ze er verder geen last van heeft door het niet in haar buurt te doen. 

Susan - Nu is het natuurlijk voor mij het moment om mijzelf eventjes een slechte vriendin te voelen. Alhoewel, ik sta toch volledig achter het niet dragen van debiele shirts, het ditchen van de gel (zonder gel is veel fijner, en hij is al leuk genoeg, haha). Natuurlijk blijf ik ook achter mijn punt van dat hij van mij niet mag blowen, al doet hij dat toch. En dan nog die nachten lang gamen... Not a big fan.

Herken jij jezelf of jouw vriend hier in?
Follow

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. Is dat de slaapkamer van Daan? Lijkt wel een kantoor wat ongezellig. Veel gamen en drugs gebruiken zou ik ook echt niet leuk vinden als mijn vriend dat deed, naar de rest zou mij niet veel uitmaken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alsof jullie naar elkaar luisteren, hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woow die schermen!! #addict haha hij heeft tenminste wel een passie, net als voor jou bloggen een passie is.
  Dat shirt met die banaan moet inderdaad echt verboden worden. Verder is het een topgozer :D

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS