LIFESTYLE | 4 DINGEN DIE IK TERUGVIND TIJDENS HET OPRUIMEN

donderdag, juni 25, 2015

Als ik mijn kamer weer eens opruim kom ik ongelooflijk veel spullen tegen. Spullen die ik kwijt was en miste, spullen waarvan ik niet meer wist dat ik ze had en spullen die ik eigenlijk niet eens zocht. In ieder geval een hele hoop. Aangezien ik nu weer aan het verhuizen ben moet ik best wat opruimen (heel veel eigenlijk) en leek het mij leuk om een lijstje te maken van spullen die ik tegenkom tijdens het opruimen.

Geld
De droom van iedereen om tijdens het opruimen tegen te komen. Kei harde cash. Het meest dat ik ooit heb gevonden is geloof ik een briefje van vijf of tien. In ieder geval altijd lekker meegenomen. Helaas vind ik ook vaak een paar centen, maar ach. Wie het kleine niet eert is het grote niet weert zullen we maar zeggen.

Sokken
Overal in mijn kamer (en die van Daan) kom je sokken tegen. Hoe dat komt heeft eigenlijk maar één reden. Ik ga altijd naar bed met mijn sokken aan. Wanneer ik het dan warm genoeg heb doe ik ze uit. Soms gewoon met mijn handen en gooi ik ze ergens in mijn kamer (het is donker, dus ik weet nooit waar ze terecht komen) of ik wrijf ze met mijn voeten uit en belanden ze vaak achter mijn bed. Gebeurd elke avond weer opnieuw.

Rekeningen
Whoops, dit is eigenlijk best wel slecht. Toen ik laatst had opgeruimd vond ik twee ongeopende bankafschriften en een stuk of 5 ongeopende enveloppen van Hi (kpn). Ik heb een eigen klapper waar ik (eigenlijk) alles in bewaar. Maar vaak als ik dan post heb pak ik het en gooi ik het gewoon ergens neer in mijn kamer. Als ik dan ga opruimen kom ik dus een heleboel tegen. Dan berg ik ze wel allemaal op, haha.

Schoolspullen
Aangezien mijn laptop aan de heavy kant is, neem ik deze niet vaak mee naar school. Of ja, nu hoef ik niet meer naar school. Maar het gaat even om het idee. Als ik wat wilde noteren schreef ik het dus altijd op. Eenmaal thuis belandde het ergens op een plank in mijn kast. Ook als ik brieven kreeg of andere spullen. Als ik ga opruimen kom ik nog wel eens iets belangrijks tegen of notities die wel van pas hadden gekomen bij het tentamen... Niets aan te doen.

Wat kom jij altijd tegen tijdens het opruimen?
Follow

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. You dont know what you have... Until you clean your room! Liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind kleren altijd terug waarvan ik niet meer eens wist dat ik ze had..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Herkenbaar, vooral geld en sokken haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha, sokken op de één of andere manier verdwijnen die ook altijd spontaan in de was....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja wanneer kom je die roze sok halen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha, vooral de sokken zijn herkenbaar.! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha heel herkenbaar. Ik vind dus ook altijd geld in mijn kamer. liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS