LIFESTYLE | 3 VAN MIJN FAVORIETE INSTAGRAM ACCOUNTS

donderdag, juni 18, 2015

Eén van mijn favoriete apps is Instagram. De hele dag door gaat mijn iPhone eventjes op unlock zodat ik mijn Instagram feed kan bekijken. Natuurlijk doe ik ook nog anderen dingen hoor, maar Instagram hoort toch echt bij mijn favoriete. Aangezien vrijwel iedereen Instagram heeft, leek het mij leuk om drie van mijn favoriete accounts aan jullie te laten zien.

Kristina Bazan (klik)
Ze is de blogster achter Kayture en op haar Intagram is haar soort-van perfecte leven te bekijken. Mooie shoots, achter de schermen afbeeldingen en heerlijke lunches. Voor mij is dit echt een account waarbij ik kan wegdromen.


Home Sick (klik)
Wederom een Instagram account van een blog. Deze gaat volledig over wonen en interieur. Prachtige inspiratie foto's maken mijn tijdlijn helemaal geweldig. Ik kan wel uren rondkijken op dit soort accounts.


Vera Camilla (klik)
Alweer een blogger account. Vera Camilla kent denk ik iedereen wel. Naar mijn mening straalt haar Instagram account gewoon gezelligheid uit en dat vind ik fijn om te zien. Ik volg haar account graag want naast gezellige kiekjes post ze ook mooie foto's.

Dat waren drie van mijn favoriete accounts. Als het artikel een beetje aanslaat lijkt het mij erg leuk om mijn andere favoriete accounts te showen aan jullie. Zelf heb ik natuurlijk ook Instagram. Je kan mij hier volgen.

Kende jij deze accounts al?
Follow

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. Leuke accounts, ik kende ze nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken alleen Vera, ik ga eens naar Home Sick kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kayture is ook een guilty pleasure van mij! Zowel haar Instagram als haar blog vind ik geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Home Sick ziet er ontzettend leuk uit op het eerste gezicht. Eigenlijk ken ik alleen Vera, ik volg haar ook zeker met liefde.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS