,

LIFESTYLE | 1 BAD EN 50 LUSH BATHBOMBS

donderdag, juni 11, 2015

Eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee hoe ik bij dit filmpje terecht ben gekomen. Maar er is dus een groepje mannen, die een opblaas bad gevuld hebben met water en daar vervolgens 50 Lush bathbombs in hebben gegooid. Owja, er zit ook één persoon in het bad en na een tijd duikt er nog iemand in. Benieuwd naar de kleuren van het water, de huidjes van persoon die erin gaat, welke bathbombs ze gebruiken en de uiteindelijk geur? Snel kijken dan!Er zijn een paar dingen die in mij omgaan tijdens het kijken van dit filmpje. 1) Waarom gooien ze niet alles in één keer erin? 2) Hoeveel zal dit wel niet allemaal kosten?! En nee, ik reken het niet uit. Of misschien toch wel, ik twijfel nog. 3) Waarom doet hij bathbombs in zijn broek? 4) Draagt hij een masker zodat niemand hem kan herkennen, of omdat hij het stoer vindt?

Zou jij in dit bad willen duiken?

Follow i shoot love

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Hahha leuk! Ik denk dat ik er wel in zou gaan :D. Liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel lachen, maar ik ga liever 50x in bad met 1 Lush bathbombs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha super leuk! Maar nee zou er denk ik niet in gaan, 50 is toch wel teveel van het goede.. xx

  www.melisa-demir.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig om te zien maar ik zou t echt zonde vinden ahaha

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS