FASHION | NEW IN, SIERADEN VAN SIX

maandag, juni 15, 2015

Regelmatig koop ik sieraden die uiteindelijk in een bakje in een la eindigen. Geen idee waarom ik ze steeds koop. Waarschijnlijk laat ik mij gewoon overhalen door de al goedkope prijs of goede aanbieding tijdens de sale. Anyway, ik heb dus weer wat sieraden gekocht! Maar goed nieuws: deze heb ik tot nu toe al wel echt gedragen, haha. Ik ga er op vooruit.


Vragen jullie jezelf ook af waarom ik in de eerste foto niet ook gewoon wat ringen om heb gedaan? Haha, stom stom. Anyway, deze sieraden moest ik gewoon hebben omdat ze staan voor mijn zeemeerminnen liefde. Waarschijnlijk ben je er inmiddels wel van op de hoogte dat ik zeemeerminnen onwijs tof vind.

De sieraden kocht ik bij Six voor een fijne prijs (daarom liet ik mijzelf verleiden door deze schatjes). De oorbellen kosten €3,99 en de ringen zaten bij elkaar als setje. Ja een setje, de zeester vind ik er totaal niet bijpassen. Hij is dus in vergelijking met de anderen inderdaad zo zilver zonder donkere delen zoals op de anderen. Het setje kost €4,99. Lekker betaalbaar allemaal dus.

Draag jij vaak sieraden?

Follow i shoot love

You Might Also Like

5 lovely comments

  1. Wat een mooie sieraden, ziet er heel leuk uit! Liefs. Jonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oke die ga ik halen, haha, done!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke sieraden maar ik draag eigenlijk alleen pareltjes of simpele knopjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS