FASHION | MINIMALISTISCHE OORBELLEN

vrijdag, juni 26, 2015

Sinds een tijdje draag ik weer oorbellen. Van die grote oorbellen laat ik liever liggen en ben op zoek gegaan naar mooie minimalistische sieraden. Ik vond op Simple Luxury prachtige kleine staafjes oorbellen. Bingo, die worden van mij! Het duurde niet lang voordat ze op mijn deurmat lagen, tijd om aan jullie te showen.
De staafjes heb ik gekozen in het zilver omdat ik niet veel zilver-kleurige oorbellen heb. Zo kan ik dit weer lekker combineren met andere sieraden en outfits. De staafjes zijn er ook in het goud en rosé goud. Mocht je zilver-kleurig dus niets vinden.

Ik ben echt super blij met deze simpele oorbellen. Heerlijk minimalistisch en geen poespas. Je kan ze makkelijk combineren met een simpele outfit. Wat ook tof is (en waar deze minimalistische oorbellen perfect voor zijn) is het combineren met een enorme statement ketting! Door deze oorbellen heb je toch iets extra's maar is het niet too much. (Bestellen kan hier).

Hou jij van minimalistische sieraden?
Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Die vind ik gaaf! Ik ben zelf niet heel erg van de oorbellen, maar zoiets zou ik wel dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat soort oorbellen, daar hou ik wel van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke oorbellen!
  Liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS