FASHION | MIJN MICHAEL KORS TASSEN STASH

dinsdag, juni 16, 2015

Steeds vaker zie ik dames rondlopen met een Michael Kors tas om hun arm. Dat was voor mij een teken om een video te maken over mijn Michael Kors tassen! Ik laat mijn tassen zien en vertel wanneer en waar ik ze kocht. Ook laat ik ze van binnen zien en bespreek ik waar ik ze voor gebruik. Als jij een tas wil aanschaffen is het misschien slim om te kijken. Of als je het natuurlijk gewoon leuk vind om te zien.


Vergeet je vooral niet te abonneren op mijn kanaal

Follow i shoot love

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Wat een mooie stash aan MK tassen heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de blauwe het mooist!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die met dat serpent-print is echt supermooi! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh wauw, wat een pareltjes! Zelf heb ik geen een tas van MK, haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS