FASHION | DREAMFIELDS OUTFIT

maandag, juni 29, 2015

Afgelopen zaterdag was ik samen met mijn broer, Frank, naar Dreamfields gegaan. Frank had mij dit cadeau gedaan voor mijn 21ste verjaardag in januari. Het was super lekker weer en enigszins baalde ik van mijn donkere outfit, maar goed. Ik had niet zien aankomen dat het zonnetje zo lekker zou branden. Dan had ik mijzelf namelijk ook wel ingesmeerd... ik ben verbrand!


T-shirt Primark / Blouse H&M / High waisted jeans H&M / Laarsjes Invito / Bag PrimarkFollow

Wat vind je van deze outfit?

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Simpele outfit maar wel leuk die blouse!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit, staat je goed :)
  Liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beetje warm inderdaad maar zwart staat eigenlijk altijd wel goed en de blouse kleurt leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk cadeau om te krijgen

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS