FASHION | BLACK DRESS AND BLUE JEFFREY CAMPBELLS

donderdag, juni 04, 2015

Ik was er weer helemaal klaar voor om mijn blauwe Jeffrey Campbells Lita's uit de kast te halen. Ik combineerde ze dit keer all black. Zo komen ze naar mijn mening het best tot zijn recht. Samen met mijn moeder ging ik weer op pad voor foto's. Het was lekker weer, dus tijd voor een jurkje.
Lipstick Mac / Jurk Primark / Schoenen Jeffrey CampbellWat vind jij van deze outfit?

Follow i shoot love

You Might Also Like

7 lovely comments

  1. Die hakken zijn geweldig en leuke look .Ps; mooie header heb je!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw toffe hakken, ze staan je goed! Ik zou er zelf denk ik niet op kunnen lopen haha :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS