BEAUTY | MIJN REAL TECHNIQUES KWASTEN

dinsdag, juni 30, 2015

Met mijn kwasten van de Hema kon ik mijn make-up op zich wel goed aanbrengen. Echter raakte ik de laatste tijd steeds minder tevreden. De handvatten begonnen een beetje los te raken en de haren begonnen ook een beetje uit vorm te raken. Ze kunnen nog wel een wasbeurtje gebruiken maar of dat veel zou helpen vraag ik mijzelf af. Tijd voor nieuwe kwasten!
De kwasten die ik kocht zijn de blush brush en de setting brush. Ze komen uit de zelfde lijn met het roze handvat (goh). Ze liggen fijn in de hand en zijn ook niet zwaar van gewicht of iets. De haren van de brushes zijn heerlijk zacht. Het zijn syntetische haren die met de hand gesneden worden. Real Techniques zelf zegt op hun site dat ze ''cruelty-free'' zijn. Maar wat daar nou precies mee bedoeld wordt weet ik niet.

Blush brush
Dit is de grote brush die je op de foto's ziet. Ze haren zijn zoals ik al aangaf heerlijk zacht en met de hand gesneden. de brush loopt wijder uit en gaat naar boven in een wat rondere vorm. Met deze kwast kan ik perfect blush aanbrengen. De kwast neemt een goede hoeveelheid op zich zodat je niet eindigt als en clown.

Setting brush
Deze is de kleinere kwast van de twee op de foto's. Ook deze haren zijn ultra zacht en met de hand gesneden. Deze brush loopt net als die voor de blush wijder uit en naar boven in een wat rondere vorm. Ik gebruik deze kwast voor het aanbrengen van highlighter op mijn neus, cupidoboog en jukbeenderen.

Ik ben erg te spreken over de Real Techniques kwasten en zou mijn mini verzameling graag willen uitbreiden. Helaas behoren deze brushes naar mijn mening niet tot het budget segment en moet je er toch iets voor neerleggen. Ik geloof dat ik de setting brush kocht voor zo'n €11,00 en de blush brush voor zo'n €13,00. Ik kocht deze van Alice & Jo via Ieder z'n Vak in Nijmegen.

Wat voor kwasten gebruik jij?
Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Ik gebruik al jaren mijn zoeva kwasten, nog steeds erg tevreden over

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik ook al een hele tijd Real Techniques. Ik vind ze wel goed betaalbaar omdat ik anders voor professioneel gebruik al meteen zou moeten terugvallen op MAC dus dan geef ik met veel plezier € 10 aan een brush waar ik er anders 40 voor kwijt ben, haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nog geen Real Tecniques kwasten dus ben er heel erg benieuwd naar

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ze zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kwasten. Cruelty free betekent dierproefvrij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vraag me wel af wat voor een dierproeven ze zouden kunnen doen met kwasten, haha

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS