BEAUTY | LIBRESSE, ESSENCE & DEMAK'UP UNBOXING

dinsdag, juni 02, 2015

Toen ik afgelopen vrijdag weer bij mijn ouders thuiskwam vanuit Tilburg lagen er drie pakketjes op mij te wachten. Eentje van Libresse, een van Essence en als laatst een pakketje van Demak'Up. Ik had er helemaal zin in om ze uit te pakken maar dat wilde ik graag doen voor de camera: een unboxing dus! Helaas is er iets mis gegaan met het scherpstellen. Een unboxing kan je echter maar één keer opnemen dus wilde ik hem graag met je delen. Vooral omdat mijn reacties op het Demak'Up pakketje zo leuk zijn, haha.
Volgende keer komt er uiteraard een filmpje online dat wél scherp is. Ik baal hier natuurlijk ook erg van maar een filmpje zoals een unboxing kan helaas maar één keer opgenomen worden. Hopelijk hebben jullie alsnog genoten en zijn jullie net als ik erg nieuwsgierig naar alle producten. Vergeet vooral niet te abonneren!

Follow i shoot love

You Might Also Like

2 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS