BEAUTY | IK DOE MEE MET DE DEMAK'UP DETOX CHALLENGE

dinsdag, juni 09, 2015

Alweer eventjes geleden kreeg ik een mailtje van Demak'Up of ik mee wilde doen aan hun detox challenge. Detoxen en het reinigen van het gezicht... Whoops, dat schiet er bij mij regelmatig bij in. Vandaar dat volmondig ''Ja.'' zei op de challenge. Even later was het pakket met de benodigdheden bezorgd en vanaf 5 juni is de challenge dan ook echt begonnen!
In het pakket zat naast deze super toffe spullen (en dan vooral die Dopper met Susans Demak'Up Detox challenge) zaten ook kaarten met daarop stappenplannen voor enkele do it yourselfs. Over de do it yourself items zal ik uiteraard ook nog een artikel schrijven. Ik heb er veel zin in om ''knutselend'' aan de slag te gaan met mijn gezichtshuid detox. Keep you posted!

Reinig jij jouw gezicht goed?

Follow i shoot love

You Might Also Like

4 lovely comments

  1. Kleine moeite om even 's avonds en 's morgens je gezicht schoon te maken, zeker met die doekjes die in jouw pakket zitten. Benieuwd of je verschil gaat merken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die depop is leuk! Ik ben heel benieuwd nar de challenge en wat je ervan vind!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke box zeg en heel veel succes. Zelf gebruik ik altijd rozenwater. Heel simpel en natuurlijk, maar ik gebruik geen zware make-up en mijn huid wordt er gewoon echt mooier van.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS