BEAUTY | (GELUKKIG?) NIEUW HAAR

maandag, juni 22, 2015

Eigenlijk wilde ik al een hele tijd naar de kapper voor wat anders. Maar de mening van Daan hield mij nogal tegen. Zoals je in dit artikel (5 dingen die ik van Daan niet mag doen) kan lezen heeft Daan namelijk liever niet dat ik mijn haar knip of verf, oeps! Toch ging ik van de week naar de kapper. Benieuwd naar het eindresultaat?

Wat Daan er van vindt: ''Dat groeit toch wel weer aan hรจ?''. Ja schat, dat groeit weer aan. Maar eigenlijk ben ik er zo wel hartstikke blij mee. Wie weet laat ik het niet meer zo lang groeien als dat ik eerst had. Of toch wel? Eerst even genieten van deze nieuwe hair do. als het lang wordt kijk ik wel wat ik er mee doe.

Wat vind jij van mijn nieuwe haar?
Follow

You Might Also Like

14 lovely comments

 1. Het staat je echt heel erg mooi! Lekker fris voor de zomer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het er leuk uitzien bij je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat kortere haar kan je goed hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah staat je super! Ik had vandaag een afspraak bij de kapper om het kort te knippen maar heb het toch maar afgezegd oeps..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ had niet gedacht dat je het zou durven!!! MAAR STAAT JE SUPER LEUK!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jullie comments maken mij echt blij <3
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Staat heel erg leuk :D
  Liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Staat je erg leuk, lekker een stuk eraf voor de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je nieuwe kapsel staat je echt heel erg mooi, heerlijk fris en lekker zomers! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Staat je goed het nieuwe kapsel, maar het oude vind ik je ook leuk staan.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS