LIFESTYLE | WINACTIE €30 AAN ITEMS VAN HOESJES OUTLET

woensdag, mei 06, 2015

First of all, ik heb momenteel het leukste hoesje ever op mijn mobiel. Mijn mobiel is trouwens een iPhone 5C in het roze. Daar heb ik al eens een artikel over geschreven (artikel). Zelf kijk ik nog wel eens naar hoejes online en kwam ik de Hoesjes Outlet tegen. Helaas hebben zij geen hoesjes voor mijn mobiel, maar wel voor de iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus en de Samsung Galaxy S4.
Wat kan je winnen?
Als je wint mag je voor €30,00 items uitzoeken in de webshop van Hoesjes Outlet. Als je gewonnen hebt krijg je van mij een bericht met daarin een code. Die code kan je in de webshop gebruiken. (Hoesjes Outlet heeft alleen hoesjes voor: iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus en de Samsung Galaxy S4.)

Wat moet je doen om kans te maken?
- Like de Facebookpagina van I Shoot Lovee (dat kan hier)
- Like de Facebookpagina van Hoesjes Outlet (dat kan hier)
- Laat een reactie achter met daarin; jouw e-mail adres en of je meedoet met extra kansen.

Wat mag je doen om extra kans te maken? (+1 per onderdeel)
- Volg I Shoot Lovee via Bloglovin'
- Volg mij via Instagram (dat kan hier)
- Over de winactie tweeten

Belangrijke informatie
- De winactie sluit op 18 mei.
- Ik zal de winnaar / winnares een bericht sturen.
- Je mag alleen deelnemen als je in Nederland een adres hebt.

Succes lieve mensen!

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Leuke actie Suus!
  Via een pb op jouw fb geef ik mijn email adres wel door, oké?
  Ik heb jouw fb geliket, die van hoesjes outlet uiteraard ook en ik volg jou al via instagram :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb helaas een ander mobiel, anders had ik zeker mee gedaan, leuke winactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke actie!:P Ik doe mee!

  Mijn @mail is: barbarabesem@hotmail.nl

  X

  Bar

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke winactie!! Ik doe heel graag mee. Ik heb natuurlijk alles gedaan wat moest en volg je ook op bloglovin in instgram, en nu maar hopen!
  Liefs.
  Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke actie! IK heb een iPhone 4S, dus dan heeft het geen zin om mee te doen, maar succes met de winnaar uitkiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe ook mee! Heb gedaan wat moest.
  Volg je ook op Instagram.
  Mijn e-mail adres is: frank_95@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe mee voor mijn nieuwe iPhone 6!
  Ik heb alles gedaan inclusief de bonus.
  lisabroeders@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh, leuk! Ik heb eindelijk een nieuwe telefoon en daar mag natuurlijk geen leuk hoesje bij ontbreken. Van de extra stappen volg ik je op Bloglovin en Instagram. Mijn e-mail is merel.mmm@gmail.com.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS