LIFESTYLE | SPAM JOUW BLOG + JOUW FAVORIETE BLOG

dinsdag, mei 05, 2015

Een hele week vrij, heerlijk vakantie. In mijn gedachtes was ik al non-stop aan het bloggen en foto's maken. Boy was I wrong. In het huis bij mijn ouders is nergens een goede plek om mooie foto's te kunnen maken. Normaal heb ik daar geen last van, omdat ik niet lang thuis ben. Maar nu met de vakantie wist ik het weer ja, blegh. Dus waarschijnlijk eventjes snel op en neer zodat ik in Tilburg foto's kan maken. Dan kan ik tenminste weer wat bloggen! Voor nu, laat in de comments jouw eigen blog maar ook zeker jouw favoriete blog achter.


You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Leuk! Mijn blog gaat eigenlijk over van alles en nog wat, haha. Hopelijk neem je een kijkje :) www.ablogbyilah.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blog over bloggen, waarbij ik niet kan kiezen tussen de vooroordelen en de onverwacht post. Jullie wel? Neem maar eens een kijkje op http://www.blogqueen.nl.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl


  Mijn favoriete blog is de blog van Jennie, jenniefromtheblog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi! Leuk! Mijn blog. - http://www.mariskavdhaven.nl Ik plaats dingen over fotografie en mijn leven. Ook kun je er veel ootd's vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Cool! Mr. ISAAC www.mrisaac.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Mijn blog is: http://noiravion.wordpress.com/ het is voornamelijk lifestyle, fashion of beauty. Ik ben pas net begonnen en wil graag dat mijn blogje een klein beetje bekender word!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi! Mijn blog is www.miratells.nl!
  Ik blog hier bijna dagelijks over beauty, op maandag over food en soms over lifestyle.
  Blog die ik zelf graag lees zijn Nappy Hairz, By Dagmar Valerie en Annemerel.com
  Hopelijk tot ziens!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn blog www.floorflawless.com geeft een kijkje in mijn leven als emo scene/metalgirl door middel van beauty, fashion, lifestyle. fotografie en persoonlijke verhalen

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS