LIFESTYLE | NIEUWE HEADER, BLOG MAKE-OVER?

donderdag, mei 21, 2015

Zoals je gisteren misschien al gezien hebt, heb ik een nieuwe header. Op mijn blog heeft altijd I Shoot Lovee centraal gestaan, daar wilde ik verandering in brengen. Natuurlijk heet mijn blog nog steeds I Shoot Lovee. Na zo'n drie jaar vind ik het nog steeds een leuke naam. Maar ik wilde gewoon iets meer van mijzelf kwijt in de header. Vandaar dat ik voor ''Susan, I Shoot Lovee'' heb gekozen.Nadat ik mijn header gemaakt had en op mijn blog had gezet, vroeg ik aan Daan (le boyfriend) wat hij ervan vond. Tja, toen kwamen harde feiten boven tafel. Mijn blog is te blokkerig. Alles zit in blokjes, het stoort hem. Hij vindt het zelfs lelijk. Shit, wat zegt die nu? Ik vind dat juist prettig en overzichtelijk. Door zijn mening raakte ik stiekem een beetje in paniek.

Wat vinden jullie mijn mijn blog layout?

You Might Also Like

13 lovely comments

 1. Ik vind het heel erg leuk alleen de header vind ik teveel op die van make me blush lijken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga meteen even kijken! Bedankt voor de tip ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is ook niet helemaal identiek ofzo maar ik kom vaak op haar blog dus daarom dacht ik er gelijk aan. je moet hem zeker niet weghalen daardoor hoor :)

   Verwijderen
 3. Ik vind de header bij jou passen en jouw blog is lekker overzichtelijk. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben ik even gaan kijken bij make me blush, hebben inderdaad wel wat weg van elkaar, maar toch anders genoeg in mijn ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze header vind ik heel mooi! Ik snap trouwens wel wat je vriendje bedoelt, dat je site blokkerig is. Maar het is me verder nooit echt opgevallen, haha. Het is in elk geval niet lelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi Susan, ziet er goed uit!
  Lekker fleurig en lenters kleurtje (is vast geen woord). En ik vind hem juist niet blokkerig, het past gewoon bij jouw blog en het maakt het voor mij rustig en overzichtelijk:).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je header is echt zo leuk! Ik heb het al een keer gezegd, maar ik zou het nog veel vaker kunnen zeggen want ik vind 'm echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind je header heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ook ik vind jouw header mooi eruit zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Suus, het belangrijkste is dat jíj achter de lay-out staat. Ik snap je wel, maar het moet jouw style uitstralen en het moet zijn wat jij mooi vindt. I like it. Vind deze header beter bij je blog en de inhoud ervan passen. Daarnaast vind ik de opmaak goed bij je passen! xx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS