LIFESTYLE | NEW IN, TELEFOONHOEJSE & PORTEMONNEE IN 1

woensdag, mei 27, 2015

Mijn portemonnee is enorm. Wanneer ik ergens naartoe ga moet ik altijd een tas van groter formaat bij mij hebben als mijn portemonnee mee moet. En geloof me, dat ding moet eigenlijk bijna altijd mee. Alweer een tijd geleden kocht ik om die reden een mini portemonnee, maar in praktijk bevalt mij dat alsnog niet zo. Nu vond ik van de week een telefoonhoesje en portemonnee in 1. Dat leek mij het proberen waard en ik bestelde hem.Dit is hem dan, mijn nieuwe portemonnee en telefoonhoesje in 1. Zoals je op de eerste afbeelding kan zien heeft de portemonnee ruimte voor 3 pasjes. Uiteraard kan je ook nog pasjes bewaren in het ritsvakje dat voor je munt en briefgeld is, of gewoon los. Mijn visitekaartjes heb ik er namelijk gewoon los bij gestopt. En mijn iPhone? Die zit natuurlijk hartstikke handig in het speciale vakje ervoor in het midden.

In de eerste afbeelding kan je trouwens zien dat ik een iPhone 5C heb (roze!). Dit is een al iets oudere mobiel, maar ik zag dat ze dit hoesje ook voor de iPhone 6 hebben! Net als een heleboel andere voor de iPhone 6. Qua maat is deze portemonnee een stuk compacter dan wat ik eerst als portemonnee gebruikte. En dat nog terwijl hier een smartphone bij gepropt zit.


Ik ben in ieder geval volledig verliefd geworden op mijn nieuwe portemonnee slash telefoonhoesje, haha. Lekker compact en groter dan die mini portemonnee waar dus uiteraard ook geen telefoon in kon. Het hoesje kan je hier vinden. Vind je deze toch niet zo leuk? Dan kan je ook hier kijken.

Wat vind jij van dit multifunctionele hoesje?
Dit product heb ik opgestuurd gekregen.

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Wat een fijne portomonnee, daar kan wel veel in!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kei handig en leuk opgelost zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat lijkt mij wel praktisch. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS