LIFESTYLE | MY LIFE; NAAR HET DOLFINARIUM

maandag, mei 04, 2015

Zoals je al had kunnen lezen bij deze ootd ben ik vorige week naar het Dolfinarium geweest met school. We hadden niet veel tijd om alle shows te bekijken maar gelukkig hebben we wel alle dieren bekeken. Ik heb veel foto's gemaakt en zijn ook eventjes backstage geweest op het terrein. Dus lees snel verder voor foto's en verhalen!


De dolfijnen show; Aqua Bella
Nadat we een presentatie gehad hadden in een van de zakelijke ruimtes van het Dolfinarium, gingen we naar de dolfijnen show. Het was eigenlijk al behoorlijk druk, dus het was eventjes zoeken naar ene goede plek. Gelukkig vonden we er een en was het afwachten tot de show zou beginnen. De show gaat er over dat je eigenlijk een beetje op wereldreis genomen wordt. Je komt in de jungle, in Azië en ook op de Noordpool. In het totaal waren er 8 dolfijnen die steeds in groepjes van 4 trucs lieten zien. De dolfijnen en trainers deden het echt super goed en het was een genot om naar te kijken. Op het eind kwamen alle 8 de dolfijnen even hun kunstjes laten zien, geweldig!

Het Roggenrif
Ondanks dat de naam je laat denken dat er alleen roggen waren, waren er ook nog bijzondere platte vissen (ik weet de naam niet) en ik geloof kleine haaien. Deze dieren kon je allemaal aaien, super tof! Ik waagde mij er niet aan om een kleine haai of gekke platte vis te aaien, maar ging voor de roggen. Super toffe beestjes! Hun mond vind ik echt schattig. Sommige zijn glad en zacht terwijl andere wat ruwer zijn. Wat een info trouwens dit, haha. Ik heb me vermaakt.

De zeeleeuwen
Zoals ik al aangaf zijn we maar naar één show geweest; de grote dolfijnen show. Toen we net van onze tour terugliepen langs de zeeleeuwen zou daar een show beginnen. De verzorgers/trainers kwamen aangelopen met bakken vis. Vandaar dat ze allemaal zo nieuwsgierig en hongerig staan te kijken ! Haha. Ik had de show graag gezien.

Onder Odiezee (dolfijnen en walrussen)
Dit was tof! Je gaat met een lift naar beneden en dan kon je bij de verblijven van de dolfijnen en de walrussen uit. Maar onder onder water. Ze zwemmen de hele tijd voor het grote raam (waar je trouwens ook kan eten). Zo kan je echt goed zien hoe groot die dieren eigenlijk zijn. Ik was echt verbaast dat dolfijnen eigenlijk wel reuze beesten zijn, al zeg ik het zelf.


De bedrijfskantine
Wij waren bijzonder genoeg dat we tijdens de tour ook een stukje van het terrein af mochten.We kwamen bij een groot grasveld en een super leuk gebouw uit. Dat gebouw was vroeger een surfer huis, maar is nu de bedrijfskantine. Als je naar buiten keek (of even op het dakterras ging staan) had je prachtig uitzicht over de zee en het strand. Super mooi om te zien!

Ben jij wel eens in het Dolfinarium geweest?

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Wat leuk! Ik ben echt al zo lang niet meer in het dolfinarium geweest haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, te gek! Ik ben al zó lang niet meer naar het dolfinarium geweest!
  Ik wil binnenkort weer eens een kijkje nemen!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw! Wat een mooie foto's Susan!
  Dit is ook al weer een aantal jaar geleden dat ik daar geweest ben, wauw. Gauw maar weer eens doen dan denk ik! Ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit Susan. Voor mij jaren geleden dat ik er was. Leuk dat je nu op de foto kan/mag met een dolfijn, dat lijkt mij wel echt leuk ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben er nog nooit geweest, best ver weg vanuit mijn woonplaats, maar het ziet er wel super leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS