LIFESTYLE | HOME MADE BROWNIES

maandag, mei 25, 2015

Krijg je bezoek of heb je net zoals ik geen zin om boodschappen te doen maar wel alles in huis voor brownies? Ja dat lees je goed. Ik kwam er vorige week achter dat ik nog een pakketje had staan om brownies mee te maken. En boodschappen doen? Daar had ik vanmiddag even geen zin in. Voor mijn avondeten had ik alles al in huis. Brownies voor middageten? Doe maar!
Dit is het pak waarmee ik de brownies gemaakt heb. Je hoeft alleen maar water toe te voegen om de brownies te maken. Ik dacht stiekem dat ze niet zo lekker zouden zijn doordat het eigenlijk alleen een pak poeder is met water. Maar ze smaken goed! In de poeder zitten natuurlijk veel ingrediƫnten verwerkt.

In het totaal moet je zo'n 12 blokjes (te zien op eerste twee foto's) uit het pakket kunnen halen. Ze zijn best wel machtig, dus een heel pak krijg je in je eentje niet op hoor! Het is daarom geschikt om te bakken voor als er bezoek komt of je hebt een high tea met vriendinnen. Het bakken zelf is te simpel om als leuke activiteit te zien, zelfs voor je 6-jarige nichtje. Dus het draait bij deze brownies echt alleen om het eten.

Ga jij ze ook maken?

Follow i shoot love

You Might Also Like

3 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS