LIFESTYLE | 5 PUNTJES VAN MIJN BUCKET LIST

vrijdag, mei 15, 2015

Toen ik laatst een artikel tegen kwam met items die een blogster van haar bucket list mocht afstrepen begon ik na te denken. Een echte lijst met daarop dingen die ik wil bereiken heb ik nooit gemaakt. Maar er zitten wel dingen in mijn hoofd die ik graag eens zou willen doen. Het wordt tijd om die dingen eens echt een beetje op een rijtje te zetten.
Een boek schrijven / En dan heb ik het niet over een blogger boek dat opeens alle bloggers beginnen te schrijven. Gewoon een verhaal dat niets met mijn blogger-leven te maken heeft. Al jaren lang schrijf ik verhalen en begin ik aan boeken, echter maak ik ze nooit af. Dat zou ik toch graag eens willen doen.

Naar Zuid-Korea gaan / Volgens mij is het inmiddels alweer zeven jaar geleden dat ik voor het eerst Koreaanse muziek luisterde, K-pop. Ik was direct fan en ben zelfs met mijn beste vriendinnetje naar Londen gegaan om het concert van een Koreaanse jongensgroep bij te wonen. Need I say more? Haha

500 Bloglovin' volgers bereiken / Jeetje, wat heb ik nog een lange weg te gaan! Maar 500 is echt zo'n perfect getal. Als ik dit volgers aantal eens mag bereiken is dat echt een mega super enorm groot feest waard, haha. Eerst nog die 200 volgers.

Een eigen appartementje hebben /  Dit is iets wat wel iets dat uit zou kunnen komen. Alleen voorlopig nog niet natuurlijk. Ik zie het al helemaal voor mij hoor. Uiteraard ben ik erg blij met mijn kamertje in Tilburg. Maar dat delen van die keuken en badkamer.... Ik ga het toch steeds minder prettig vinden. Dus voor volgend schooljaar hoop ik in ieder geval al te kunnen upgraden naar een studio. Ik hoop echt dat dat lukt!

Een zeemeermin worden / Oke. Never mind, dit zal nooit gebeuren. Maar, ik ben wel op zoek naar een leuk hoesje voor mijn iPhone met een zeemeermin thema. Ik had al een hele leuke gevonden, maar ik heb geen PayPal. Dus heb ik Pei Yin heel lief aangekeken en heeft zij voor mij een hoesje besteld.

You Might Also Like

4 lovely comments

  1. Wens 2 kan je binnenkort van jouw lijstje halen. En voor die zeemeermin..... wie weet lukt dat ooit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, een zeemeermin worden :) succes daarmee.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, een zeemeermin worden! Dat kan echt hé?! Het is een beroep in bepaalde aquariums waar je kan werken als een zeemeermin. Een jongen wilde dat toen worden, want hij moest ook zijn longen trainen, omdat je lang onderwater bent. 500 bloglovin followers.. dat gaat je lukken lady! Boek schrijven? AWESOME! Dat zou ik ook graag willen doen!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS