LIFESTYLE | 5 DINGEN IK VAN DAAN NIET MAG DOEN

dinsdag, mei 26, 2015

Ik denk dat er in iedere relatie wel dingen voorkomen waarvan de partner liever niet heeft dat jij dat doet, en andersom natuurlijk ook. Zo heb ik bijvoorbeeld liever niet dat Daan de hele nacht doorhaalt met gamen (hij speelt League of Legends). Maar wat zijn dan dingen waarvan Daan liever heeft dat ik het niet doe? Daan heeft dit artikel goedgekeurd, haha.Wegdromen bij knappe mannen / Terwijl hij ook gewoon echt zit te genieten van het lichaam van Kate Upton terwijl je naar The Other Woman kijken vindt hij het toch wel een probleempje als ik weer eens aan het dromen ben over Dylan O'Brien, of Ian Somerhalder, of Channing Tatum en ga zo maar door. Of nou ja, ik mag wel dromen, maar in stilte. Zodra ik iets zeg waarin ik aangeef dat ik de persoon in kwestie knap vind, dan is het fout. Daan vind t het respectloos. Misschien een beetje, maar goed, ik kan het soms gewoon niet helpen.


Mijn haren knippen / Ik moet toegeven dat ik super blij ben met mijn redelijke lange blonde haren. Maar soms heb ik gewoon de behoefte om het af te knippen. Niet helemaal kort hoor, maar een lange bob. Wel wat over mijn schouders. Daan vindt dat helemaal niets en heeft ook letterlijk gezegd dat hij mij dan lelijk zal vinden, pfff.

Mijn haren verven / Nou wil ik al jaren mijn haar pastel roze hebben. Dat is een kleur die ik niet zo snel écht in mijn haren zou doen, maar toch lijkt het mij tof. Daar heb ik het dan nog niet eens over als ik zeg dat Daan niet wilt dat ik mijn haar verf. Ik wilde het tijdens de herfst en winter namelijk wat donkerder. Richting kastanjebruin. Maar nee.

Erge inkijk hebben / Nu moet ik wel even zeggen dat dit shirt eigenlijk helemaal geen inkijk heeft en ik hem met mijn niet-in-beeld-hand omlaag trek. Maar dat terzijde. Ik heb wel een paart shirts en blousejes waarbij ik inkijk heb. Laatst had ik dus zo iets aan en krijg ik in de avond van Daan de vraag of ik er al ''de hele dag zo bij loop?''.

Te aanwezig zijn / Persoonlijk denk ik dat Daan bang is dat ik rare dingen ga doen of zeggen. Hij wilt heus niet dat ik opeens niets meer zeg hoor. Maar ik denk gewoon dat hij niet wil dat ik opeens wat geks doe. Ondanks dat volgens mij al zijn vrienden gek zijn. Trouwens ook als we met zijn familie zijn. Ja, hij is vast bang dat ik te leuk ben en rare dingen ga zeggen als ik eenmaal in ''de flow'' van gekheid zit.

Komt dit jou bekend voor, of totaal niet?

Follow i shoot love

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Hahaha wel grappig dit artikel. Sommige dingen denk je van tja hij heeft wel een punt, maar soms denk je dan ook van jeetje laat mij lekker doen?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha leuk en je moet je haren inderdaad gewoon zo laten maar ik snap het wel als je een vind hebt is het niet echt wat als je zieke inkijk hebt haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nou streng hoor hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha typisch.
  Mijn vriend vind zoenen in het openbaar echt vreselijk. En inderdaad wanneer ik té aanwezig ben, terwijl hij ook vaak zeer aanwezig is haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel!
  Haren gewoon lekker laten knippen als je dat wil, groeit vanzelf weer aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ja, sommige dingen komen wel bekend over. Vooral dat te aanwezig zijn, in het bijzijn van mijn vriend moet ik echt mijn woorden wikken en wegen. Tot hij te dronken is om nog te verstaan wat ik zeg ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk artikel! Wel typisch hoor, vooral met het haar, het blijft toch iets mannelijks of zo denk ik, haha. Kate Upton hé, ik snap nou echt niet waarom iedere man daar zo wild van wordt, (oké, haar borsten sowieso) maar ik zou het logischer vinden als ze weg zouden kwijlen bij een Adriana Lima of Candice Swanepoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. haha super leuk artikel zeg liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha super leuk om te lezen dit artikel! :-) Ik weet niet of er echt dingen zijn die ik van Nick niet mag...
  Te veel en te dure make-up kopen denk ik dan, haha! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS