FASHION | SUNKISSED DAYDREAM

woensdag, mei 13, 2015

Sunkissed daydream, of toch niet helemaal. Wanneer het zonnetje begint te schijnen en ik foto's wil maken word ik nog bleker dan bleek: über wit gewoon. Bruin worden is iets dat ik nooit echt heb gekund. Om een of andere reden blijf ik gewoon wit. Het wordt tijd dat ik eens onder de zonnebank ga liggen. Anyway, veel plezier met deze sunkissed bleke ootd. Blouse H&M (tweedehands gekocht) / Rok H&M / Panty Primark / Schoenen van HarenToen mama en ik klaar waren met het foto's maken op de locatie liepen we nog even een stukje verder richting de grote steen die je op de afbeelding hierboven ziet. De bedoeling was dat ik er op ging staan zodat mama foto's kon maken van mijn schoenen zonder dat ze hoefde te bukken. Let's be honest: die foto's zijn allemaal mislukt. Wel heb ik nog deze toffe foto van mijzelf op de steen. Toch nog leuk, al zeg ik het zelf.

Wat vind jij van deze outfit?

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. Mooie foto's, je ziet er top uit ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die blouse is echt super leuk! Staat je mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeft jouw moeder die mooie foto's gemaakt?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke combinatie, dat rokje met die blouse. Staat je erg leuk! Ik had eigenlijk nog nooit bedacht om een blouseje op een skaterskirt te doen. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS