FASHION | SCHOEN6DAAGSE IN DEN BOSCH

maandag, mei 11, 2015

Wanneer precies weet ik niet meer, maar laatst kwam er met de post een kaartje binnen van de Schoen6daagse. Maar liefst negen geweldige schoenen merken deden mee aan deze actie: Intreza, Invito, Steve Madden, Manfield, Dolcis, PRO, Perry, Scapino en Aktie Sport. Naast een korting van 50% op het tweede artikel was er ook in drie grote steden een dobbelspel te vinden waarmee je een gratis paar schoenen kon winnen.


Toen ik mijn mailbox opende en een berichtje van Intreza zag met de vraag of ik naar één van die steden wilde gaan om het spel te spelen en verslag te doen twijfelde ik geen moment. Als schoenenliefhebster kan je toch geen nee zeggen tegen iets dat met schoenen te maken heeft? Haha.

Ik pakte de trein naar Den Bosch, waar het evenement plaatsvond op 6 mei. Om 13:00 was het begonnen en ik was er tegen half 2. Het was al aardig druk en er waren inmiddels ook al een heleboel blije winnaars en winnaressen geweest! De bedoeling was dat je het getal 6 moest dobbelen. Als je dat had gedaan mocht je één paar gratis schoenen uitzoeken uit alle schoenen die langs de zijlijn stonden.


Nadat ik een blik had geworpen op de schoenen die als prijs diende besloot ik om zeker even te dobbelen! Ik ging in de rij staan en kreeg een stempel als bewijs dat ik mee had gedaan. Super slim! Anders zouden mensen misschien meerdere malen in de rij gaan staan.

Je mocht twee keer dobbelen. Als eerste dubbelde ik een 1. Jeetje, wat baalde ik, haha. De tweede keer dat ik mocht dobbelen gooide ik gewoon 6! Ja echt waar! Zes stippen reikten naar boven, geweldig gewoon.

Met mijn ''kindermaat'' 36 ging ik snel kijken naar wat er nog over was voor mij. Ik zag leuke laarsjes, die helaas groter waren. Mijn keus viel uiteindelijk op een paar panter print slip ons. Super happy verliet ik het spel met mijn nieuwe slip ons. Natuurlijk niet voordat ik gekletst had met de medewerkers van het spel, die ook nog gezellig op de foto zijn gegaan.

Het was een leuke en gezellige middag. Wanneer ik tijd heb ervoor zullen jullie uiteraard een outfit of the day te zien krijgen met mijn nieuwe schatjes.

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Superleuk zeg dat je daar een verslagje van mocht doen! Leuke schoenen heb je uitgekozen en mooie foto's heb je gemaakt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! Mooie foto's heb je gemaakt zeg!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat mega leuk dat je 6 gedobbeld had. Lucky you!
  Slip ons zijn altijd goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lucky you ! Veel plezier met de schoenen !

  Liefs,
  Mimi
  Mimimalistic.com

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS