FASHION | OOTD, A TOUCH OF PINK

donderdag, mei 07, 2015

Aangezien de zon iets meer begint te schijnen ben ik ook meer geneigd om mijn donkere kleding in de kast te laten en lichtere/vrolijkere aan te trekken. Zo haalde ik ook dit jasje weer tevoorschijn. Deze heb ik alweer een tijdje geleden gekocht en ben er nu weer helemaal happy mee. Benieuwd naar de rest van de outfit? Kijk dan snel verder.

Blazer Primark / Shirt H&M / Broek Only / Schoenen Converse
Wat vind jij van deze outfit?

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. Leuk kleurtje! staat je heel erg tof!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die kleur staat goed bij jou en leuke schoenen. ♡.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik dacht 'wat een super leuke blazer', blijkt ie van de Primark te zijn! Ik moet dus echt nodig heen!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS