FASHION | OOTD IN DOLFINARIUM; STRIPES

vrijdag, mei 01, 2015

Gisteren ging ik met school naar het Dolfinarium in Harderwijk. Ofja, met iedereen die mee wilde (van de tweedejaars) die het keuzevak Visitor Attractions gekozen had. We waren geloof ik met een groep van dertig studenten. We mochten de dolfijnen show bekijken en kregen ook een opdracht mee waar we op school aan moeten werken. Meer over mijn dagje in het Dolfinarium lees je volgende week op mijn blog. Voor nu staat er de OOTD klaar!Crop top H&M / Hemd H&M / High waisted jeans H&M / Schoenen ConverseWat vind jij van deze outfit?
& het Dolfinarium?

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Leuke outfit mooie foto's en mooie omgeving voor een ootd

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou echt van strepen :) Leuke outfit meis xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke combinatie! Leuke top!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke streepjestop! Ik ben vroeger ooit naar het Dolfinarium geweest maar daar kan ik me niet zoveel van herinneren. Ben benieuwd naar het verslag! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw hele mooie en scherpe foto's! Love stripes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor jullie lieve en leuke reacties! <3
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuke outfit. Ook toffe locatie om te shooten

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS