FASHION | OOPS, NEW MICHAEL KORS BAG!

vrijdag, mei 22, 2015

Het was totaal niet mijn bedoeling om opeens een smak geld uit te geven. Aan wat dan ook eigenlijk. Ik ging alleen maar even winkelen met mijn broer omdat hij een nieuwe zonnebril wilde. Maar als er een Michael Kors winkel is, dan moet ik natuurlijk wel even naar binnen om te kijken naar al die mooie items. En daar stond die dan, mijn nieuwe tas.

Zoals je kan zien is de tas aan de bovenkant enkel gesloten met een magneet. In eerste instantie vond ik het een beetje onprettig dat de tas niet volledig gesloten kan woorden. Je denkt toch dat het makkelijker is voor een dief om je mobieltje of portemonnee eruit te pakken. Aan de andere kant denk ik, vaak snijden ze je tas toch open en kunnen ze hem ook gewoon uit je handen rukken. Alsnog ben je dan alles kwijt. Bovendien draag ik de tas toch langs mijn lichaam en houd ik hem met mijn arm ''dicht''. Daarnaast heeft de tas ook nog ritsvakjes waar je bijvoorbeeld je mobiel in zou kunnen doen in plaats van deze in het mobiel vakje te stoppen.In het midden heeft de tas een ritsvak met een stevige kussentjes wand. Officieel is dit vakje bedoeld voor je iPad of tablet. Maar hé, je kan niet alles hebben. Ik heb dus geen tablet of iPad, maar dat vakje kan ik alsnog goed gebruiken hoor! Niet alleen aan de binnenkant vind ik het een mooie en goede tas, aan de buitenkant mag die er ook zeker wezen!

De blauwe kleur vind ik heerlijk zomers en gezellig. De gouden accenten hadden voor mij ook zilver gemogen, maar ach. Goud staat dan weer wat warmer voor de zomer terwijl zilver iets koeler is. Het leer is lekker soepel en alles is mooi afgewerkt. De tas heeft naast korte hengsels voor je schouder ook nog een lange zodat je hem crossbody kan dragen.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst?

Follow i shoot love

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Wat een mooie tas! Mooie kleur ook

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hij is heel mooi en wat een lief kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige tas! Mooi kleurtje, al zou ik daar zelf niet zo snel voor gaan omdat het voor mij best lastig te combineren zou zijn denk ik haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie leuke tas, vind de kleur ook erg mooi. Stoer dat je die gekozen hebt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw die kleur is echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OMG wat een mooie tas!!! Ik wil er ook al lang eentje kopen, maar heb nog niet 100% mijn ding gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS