FASHION | NIEUWE VOGUE MET GRATIS T-SHIRT

maandag, mei 18, 2015

Na het witte shirt en het grijze shit, is hier dan het zwarte Vogue t-shirt. Ik kocht hem toen ze hem net in de winkel hadden liggen. Heerlijk vers van de pers. Met one size kledingstukken vind ik het altijd wel even spannend of ik het pas of niet, vandaag dat ik besloot er een artikel over te maken. Dan kunnen jullie zien hoe het shirt valt, en of deze voor jou geschikt is.


Nou, dit is dan hoe het t-shirt bij mij valt. De stof is gemaakt van organisch katoen en is heerlijk zacht. Hij is iets langer dan je op de foto ziet, maar het scheelt niet veel. Normaal draag ik altijd een M en zo denk ik ook dat dit shirt valt. hij zit bij mij namelijk prima. Met een S is dit shirt ook zeker aan te raden. Bij een XS zal hij wel wat losser gaan zitten en bij een L dan uiteraard wat strakker (goh). Als jouw maat XL of groter is, dan denk ik niet dat dit t-shirt voor jou geschikt is om aan te doen. Je kan het natuurlijk wel kopen als collector item.

Lipstick MAC / Leren jasje Sting / Broek Sting

Heb jij deze Vogue al? Of ga je hem nog kopen?

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Voor mij past het ook perfect! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh jammer ik heb maat xl en die van vorig jaar pastte me wel gewoon goed.
  Bedankt voor deze blogpost. Dan weet ik dat ik em dit jaar beter kan laten liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik pas er in ieder geval niet in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn om te zien dat jullie hier iets aan hebben! :)

  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hehe eindelijk een blogger die laat weten welke maat het shirt heeft! ik heb een s en heel soms een m, dus ik ga het shirt halen! die van vorig jaar was namelijk echt te groot. Thnx!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij staat je leuk meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. weet je of deze tops ook gewoon los te koop zijn? wil ze graag maar kan ze nergens vinden

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS