BEAUTY | FACE & HAIR OF THE DAY

donderdag, mei 14, 2015

Iets van een make-up look deel ik eigenlijk zelden. Dit doordat ik helemaal niet van die spectaculaire dingen kan. Een winged eyeliner is voor mij eigenlijk al iets te veel gevraagd. Ik kan het simpelweg niet. Toch vind ik het leuk om af en toe zo iets te delen, vandaar dat dit artikeltje nu online is gekomen, haha.
Make-up / Als basis gebruik ik een foundation van Flormar, hier heb ik al eens een artikel over geschreven (artikel). Deze is echt mijn favoriet. Daar overheen gaat de compact powder, 04 perfect beige van Essence gevolgd door een mosaic blush English Rose shade 3 van MUA. Als highlighter gebruik ik er een uit een oude limited edition van Essence, die van Justin Bieber, shhtt. Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik een poeder van Hema, 02 Taupe. De mascara die ik op heb is ook al van Essence (jeetje), het is de Get Big Lashes, volume boost waterproof. Het oogpotlood dat ik gebruik op mijn waterlijn is een donkerbruine kleur van Yves Rocher. Mijn lippen heb ik eerst met een lippotlood omlijnd, deze is ook van Yves Rocher, 31 rouge. De lippenstift is van MAC, Ruby Woo (artikel). 


Haar & outfit / Een zijwaartse vissengraadvlecht. Deze blijf ik erg leuk vinden. Zowel lief en speels als chique en stijlvol. Eigenlijk kan je deze met heel veel outfits en make-up looks combineren. Over mijn outfit gesproken, het t-shirt dat ik aanheb komt van de Pull & Bear en kan je beter bekijken in een outfit of the day (artikel). 


Zijn jullie wel helden met make-up?

You Might Also Like

1 lovely comments

  1. Je staat leuk op de foto's. Ik ben geen held met make-up, verder dan mascara oogpotlood en een lippenstift kom ik niet.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS