LIFESTYLE | WELKE WINKELS ER ONTBREKEN IN NIJMEGEN

donderdag, april 16, 2015

Alles eerst wil ik even zeggen dat ik Nijmegen echt één van de leukste en fijnste steden vind om te winkelen. Het is er super gezellig, er hangt een fijne sfeer en er zijn leuke winkels. Maar naar mijn idee zijn er toch wel echt dingen die er nog ontbreken in deze mooie stad. Benieuwd wat er naar mijn idee toegevoegd mag worden aan het centrum van Nijmegen?
Bershka (bron)
De Bershka is een winkel waar ik best graag kom. In Tilburg bezoek ik hem als ik in de stad ben en als ik in Arnhem ben bezoek ik hem ook. Helaas vind ik het filiaal in Tilburg niet zo bijzonder groot. Maar iets is altijd beter dan niets. En dat niets vind je dus in Nijmegen.

Pull & Bear (bron)
Ook deze zit wel in Tilburg maar niet in Nijmegen. Erg zonde, want dit is toch echt een van mijn favoriete winkels. De collecties zijn altijd vernieuwend en betaalbaar. Al zeg ik het zelf natuurlijk, haha. Ik ontdekte deze winkel in Italië toen ik er een highwaisted shortje en een blouse kocht.

Lush (bron)
Need I say more? Lush is echt een winkel waar je jezelf gewoon als een kind in een snoepwinkel voelt. die heerlijke producten en verschillende lekkere geuren. Misschien zou het wel gevaarlijk zijn voor mijn portemonnee als er een Lush in Nijmegen zit. Momenteel ga ik er speciaal voor naar Den Bosch.

MAC (bron)
Het centrum van Nijmegen heeft niet één maar zelfs twee Douglas filialen. Echter verkopen ze in geen van deze filialen Mac. Echt een minpunt als je het mij vraagt. Nu hoef ik niet perse een hele Mac store (al is dat natuurlijk welkom) maar neem ik ook genoegen met Mac in de Douglas.

Bijenkorf (bron)
De luxe versie van de V&D (die wel in Nijmegen zit), een heerlijke winkel. Volgens mij moeder heeft er al eens een bijenkorf in Nijmegen gezeten. Ik zou het zelf echt niet weten. Wel jammer dat die dan verdwenen zou zijn. De Bijenkorf vind ik net als de V&D echt een heerlijke winkel om in rond te snuffelen, lekker wat te eten en ook eventjes te gaan shoppen. Al moet je voor de Bijenkorf wel iets meer geld op je pin hebben dan als je bij de V&D gaat shoppen. Maar hé, beiden verkopen super leuke Blond Amsterdam artikelen!

Welke winkels ontbreken er in jouw shop stad?

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Ik ben bang dat al jouw mooie wensen van winkels niet door zullen gaan, aangezien de meeste winkels juist winkelpanden sluiten, hahaha. Maar dat neemt niet weg dat het inderdaad leuk zou zijn als die winkels zich in Nijmegen zouden vestigen, helemaal mee eens dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal mee eens! en ik ben het ook met Sandra eens haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een berscka lijkt me een goed idee :) ik studeer in nijmegen dus ga er soms ook wel eens shoppen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke winkels wil je in Nijmegen erbij hebben, ga er een handtekeningenactie voor starten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik woon in Nijmegen en moet je eerlijk bekennen dat ik zo ontzettend veel niet mis.. komt denk ik voornamelijk omdat ik alles vaak online bestel... xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel! Ik ben eerlijk gezegd nog nooit in Nijmegen geweest haha. Ik woon vlak bij Rotterdam dus daar winkel ik graag. Op zich hebben ze daar alles al wel zitten, al zou ik een forever 21 erggg leuk vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jeetje, die ben ik helemaal vergeten. Een Forever 21 mogen ze ook wel in Nijmegen neerzetten ja! ;)

   Liefs, Susan

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS