LIFESTYLE | ''IK WOU DAT IK EEN APPARTEMENT HAD'' IKEA WISHLIST

dinsdag, april 28, 2015

Wanneer ik een blog open is tegenwoordig de kans groot dat ik een ''uit huis'' of ''samenwoon'' shoplog tegenkom. Of een artikel waarin trots een room tour gegeven wordt of een filmpje waarin we kunnen zien hoe hard er nog geklust wordt. Veel bloggers gaan opeens een eigen appartementje in, of gaan samenwonen. Daarnaast is Nicky (mijn huisgenootje) ook vertrokken. Ze is samen met haar beste vriendin gaan samenwonen in het centrum. Deze dingen maken mij helemaal kriebelig en zorgen dat ik ook non-stop fantaseer over een eigen appartementje. Tijd om te dromen en een IKEA wishlist te maken!Dit is een kleine greep uit een stuk of 100 dingen die ik wel zou willen hebben voor in een eigen appartementje, haha. Naast IKEA kijk ik natuurlijk ook op een heleboel ander sites met leuke woonaccessoires. Neem bijvoorbeeld de Xenos. Hoe dan ook. Dit is een beetje hoe ik het voor mij zie.

Zelf hou ik van rustige kleuren zoals grijs en wit. Dit maak ik dan gezellig door gekleurde accessoires toe te voegen in het interieur. Bijvoorbeeld, vaasjes, bloemen, kaarsjes en ga zo maar door. Ik zit nu al anderhalf jaar op kamers en ben nog steeds blij met alles. Maar door al die leuke appartementjes die ik steeds tegenkom wil ik gewoon meer, hihi.

Heb jij een eigen appartement / woning?

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Ik kan hier altijd echt uuren over wegdromen, heb ook al een complete wishlist gemaakt waar t woord ikea echt bijzonder vaak in voor komt haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige meubels! ik wou dat ik ook een appartement had haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah wat leuk suus! Mijn bank lijkt op die van jouw, haha! Áls je op jezelf gaat, ga ik mee winkelen! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgens mij woon jij straks in een kei mooi en gezellig appartement ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk!! Snap wel wat je zegt; heb ik ook een tijd gehad! Woon nu twee jaar in m'n studentenhuis en ga ook naar m'n eigen appartementje verhuizen nu. Op een gegeven moment vond ik t tijd voor n nieuwe stap haha. Leuke spulletjes! En als het zover is weet je in ieder geval precies wat je wil!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie items! IKEA heeft inderdaad super mooie dingen!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS