LIFESTYLE | EXPO, EEN VIERKANTE METER VAN MIJ

dinsdag, april 21, 2015

Afgelopen week had ik van school een Expo. Alle tweedejaars studenten werden in een grote loods gegooid waar ieder één vierkante meter kreeg. Die vierkante meter was helemaal voor jou om jezelf te presenteren. Zelf noem ik het een huishoudbeurs van studenten. De voorbereiding hiervoor begon al een hele tijd geleden met het maken van een conceptboek. Dat concept moest over jezelf gaan, om uiteindelijk uit te werken voor de Expo.

Mijn concept, Creating Thoughts
Dit is dan mijn concept. De achterliggende gedachte? In ieder mens gaat van alles om, maar houdt veel voor zichzelf. Terwijl veel dingen het wel waard zijn om te delen. Dus ik vind dat men die gedachtes tastbaar moet maken zodat je die kan delen. Zelf doe ik dat uiteraard door middel van mij blog!

Mijn vierkante meter
Ik had een hoog tafel kastje bekleed met een mooie witte stof. Daarop had ik mijn laptop staan waarop ik mijn blog had aangezet. Daarnaast lagen mijn visitekaartjes, notitieboekjes (die kan je in de eerste afbeelding zien. Deze gaf ik weg als goodie) en het conceptboekje met nog een CV. Op het achtergrond zeil had ik foto's gehangen. De rechterkant bestond een beetje uit de creatieve achter de schermen kant van mijn blog en de linker kant een beetje het eindresultaat. Aan het kastje zelf had ik letterslingers met mijn blognaam gehangen. Het leukste van mijn Expo was wel echt de Fujifilm camera (geleend van Daphne)! Enkele mensen die mijn vierkante meter kwamen bezoeken kregen een polaroid foto mee van henzelf bij mijn hoekje.

Van links naar rechts / Een vriend van mij kwam ook kijken! Super gezellig natuurlijk. Mijn ouders en broer waren er ook bij geweest. Maar die waren niet op de foto gegaan. / Ikzelf bij mijn hoekje, haha. Het ziet er aan de zijkant een beetje kaal uit, maar dat komt doordat er niemand naast mij stond. We hadden met ons vriendinnengroep een zijstraatje van de Exppo genomen en ik was het einde van de straat. / Lisa en ik samen. Zij stond met haar concept naast mij. / Met de babes! Yvonne, Pei Yin, Simone, Babette, ik & Lisa.

Heb jij een polaroid camera?

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Dat ziet er echt super uit! Ik heb niet zo een camera

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed concept, lijkt me leuk om te doen maar wel moeilijk om wat te verzinnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk gedaan en zo'n polaroid camera is kei leuk, die van de hema heeft wel erg kleine foto's. Voordeel is natuurlijk dat ze minder duur zijn, maar dan nog blijft het best veel geld per foto. Maar camera's zijn erg leuk en handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Best moeilijke opdracht volgens mij, maar jouw hoekje ziet er strak uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS