LIFESTYLE | EEN SLEUTELHANGER VAN MIJN OUDE KNUFFEL

woensdag, april 08, 2015

Of het nou een droom is die uitkomt? Nou niet helemaal, maar toch, soort van. Ik heb nu namelijk een sleutelhanger van mijn knuffeltje van vroeger genaamd Tempie. Ja inderdaad, mijn knuffel had een naam. Of dit allemaal too much information is of niet, ik ben er in ieder geval heel blij mee. Wil jij ook zo'n sleutelhanger maar dan van jouw oude knuffel, lieve huisdier of iets anders? Lees dan snel verder.
Op de foto hierboven zie je een kleine Susan, haha. Geen idee hoe oud ik hier was, maar ik was bij papa aan boord in de stuurhut. Druk bezig met tekenen zo te zien. Natuurlijk was ik niet zonder mijn knuffel de deur uit gegaan en lag die vrolijk langs het bureau te relaxen, haha.

Toen ik laatst een oproepje op Facebook voorbij zag komen van Elise, die dus sleutelhangers maakt, vroeg ik me af of ze ook mijn oude knuffel kon namaken. Ik stuurde haar een berichtje en ja hoor. binnen enkele minuten ontving ik al een schets. Na goedkeuring van mij ging ze aan de slag. Het eindresultaat maakte mij helemaal blij en ze kon de sleutelhanger op de post doen! Hij is trouwens zo'n 10 centimeter groot.

Wil jij nou ook een sleutelhanger van je oude knuffel, huisdier of iets anders. Ga dan naar de Facebookpagina van Elise zelf (klik) en stuur haar een privé bericht. Ik mag jullie 15% korting geven bij je bestelling. Laat tijdens je bestelling via het bericht gewoon even het woordje ISHOOTLOVEE15 vallen en alles komt goed.

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Dat is wel heel erg leuk. Ik ben mijn beer verloren in Parijs vroeger en ik wilde nooit een nieuwe haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee! En super lief, die foto van jou vroeger! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super leuk is dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ahhh dit is echt heel erg schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk idee! :D Ook leuk als cadeautje voor vriendin ofzo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat schattig!! Heel leuk :))
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS