LIFESTYLE | 5 RANDOM FEITJES OVER MIJ

woensdag, april 01, 2015

Het is alweer eventjes geleden dat ik een artikel maakte waarin ik een paar random feitjes over mezelf opnoemde. Zelf vind ik dit soort artikelen altijd erg leuk om te lezen en ook zeker leuk om te maken. Vandaar dat er nu weer een deel is, hihi.
1 / Ik schrijf nog steeds aan elkaar. Zoals je dat vroeger leerde in groep 3. Geen idee waarom, het schrijft gewoon fijn. Soms schrijf ik ook wel in blokletters. Maar mijn voorkeur gaat altijd uit naar aan elkaar schrijven. Soms zeggen mensen er wat van als ze het zien. Omdat ze gewoon verbaast zijn aangezien niet veel mensen het nog doen op die manier.

2 / Mijn vader is ooit mijn paspoort kwijt geraakt doordat hij het ergens in een doos had opgeborgen. Vervolgens kreeg ik jarenlang de schuld en moesten we mijn paspoort ook als vermist opgeven bij de politie toen ik een nieuwe ID kaart nodig had. Toen mijn vader een tijdje geleden een aantal dozen willen uitzoeken en opruimen vond hij opeens mijn paspoort.

3 / Niet echt zo zeer een feitje over mijzelf. Maar mijn vriend gebruikt eigenlijk niet echt een mobiel en ik erger me er kapot aan! Hij heeft een mega oude Black Berry die hij heel af en toe (deze dagen zijn goud waard) meeneemt als hij ergens naartoe gaat. Bereikbaar is hij dan alsnog 9 van de 10 momenten niet. Hij heeft dan bijvoorbeeld de telefoon uit, hij staat op vliegtuig of hij hoort het gewoon niet. Beltegoed heeft die trouwens ook zelden.

4 / Al jaren wil ik mijn haren roze verven. Maar ik durf gewoon niet. De stap durf ik niet te nemen om enkele reden: het blijft niet lang mooi en wanneer het dan eruit is hoe ziet mijn haar er dan uit? Wordt het een lelijke kleur, is mijn haar droog pluizig geworden? Who knows. Daarnaast ben ik bang dat mensen mij gek zullen aankijken. En owja, Daan zou het ook verschrikkelijk vinden. Het zal dus ook nooit gebeuren, maar toch.

5 / Sinds 2009 heb ik al een account op Lookbook. Samen met een vriendin ontdekte ik de site en maakten we een account aan. Soms gingen we van elkaar foto's maken om er op te zetten. Dit vertelde ik toen ook weer aan een andere vriendin die daarop een account aanmaakte. Met haar ging ik toen ook foto's maken. Vervolgens heb ik er jaren niets mee gedaan maar ben ik er nu weer actief op bezig. (mijn account, klik)

Herken jij jezelf in één of meerdere feitjes?

You Might Also Like

5 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS