LIFESTLE | FOOD DIARY VAN AFGELOPEN WEEK

maandag, april 13, 2015

Vaak hoor ik van mijn huisgenootje Nicky dat ik altijd het zelfde eet. Voor mijn gevoel klopt dat dus totaal niet. Er zijn verschillende dingen die ik kan maken en ook maak. Het klopt wel dat ik dan bijvoorbeeld de week erop weer bijna hetzelfde kan eten. Maar goed, bij haar staat er ook niet echt veer gevarieerd eten op tafel. Ik besloot daarom om een food diary te maken. Deels voor mijzelf en deels om haar te overtuigen van het feit dat ik helemaal niet altijd het zelfde eet.Maandag, 6 april / Helemaal vergeten dat de winkels op zondag dicht waren en maandag pas laat open gingen. Toen ik eenmaal in de gaten had dat op maandag de supermarkt open was gegaan had ik allang geaccepteerd dat ik iets simpels wilde. Het werd een lekkere met simpele pizza pollo.

Dinsdag, 7 april / Normaal maak ik pasta pesto. Gewoon pasta, kip en (goh) pesto. Ik wilde iets nieuws proberen met ingrediënten die ik al wel kende. Ik ging voor een pasta penne met kip en spinazie. Verder zit er ook nog boursin en ongezouten cashewnoten in. Ik geloof dat mijn vroegere huisgenootje Shannon ooit zo iets had gemaakt.

Woensdag, 8 april / Of ik geen honger had aangezien ik al de hele dag paaseitjes aan het eten was? Guilty. Het werd op deze woensdag avond een lekkere hamburger van de slager (ja joh, kwaliteitsvlees to the max) met kleine rösti brokjes. Oh, en vergeet vooral niet de klont mayonaise.

Donderdag, 9 april / We gaan van een simpele witte tafel met een prachtig roze servies naar een donker houten tafel, een stom placemat en een niet zo bijzonder (maar bijzonder prijzig..?) bord. Je raadt het al, ik was weer bij mijn ouders thuis. Maar wat ligt er dan op mijn bord? Rijst gekookt in tomaten groenten sap (klinkt vies, maar je merkt het niet), chorizo worst en spinazie. Owja, als je wil kan je er ook kaas tussen doen, dat doen wij in ieder geval wel altijd.

Vrijdag, 10 april / Tijd voor frietjes! Ik was bijna vergeten om een foto te maken van deze maaltijd, haha. Mijn moeder riep opeens ''De fotoo!!'' haha, dat was wel grappig. Wat ik hier ging eten is eigenlijk wel makkelijk gezien. Maar ik heb wel een eigenaardige manier van friet / frikandel / kroket eten. Dus bij deze: Snij de kroket open. Smeer de krokettenprut op de frikandel. Deze prut gebruik je als het waren als saus. Is de kroket bijna leeg? Dan is het tijd om er frietjes in te leggen, de kroket dicht te klappen en deze vervolgens op te eten. Gek hè?

Zaterdag, 11 april / Ik was nog thuis bij mijn ouders thuis. We aten schnitzel rollen met kaas, bacon, crème fraîche en milde taco saus. We hadden dit alweer een hele tijd niet gegeten en mijn moeder had er opeens weer zin in. Ikzelf niet zo, maar toen ik eenmaal aan het eten was, was ik wel blij hoor.

Zondag, 12 april / Weer terug in Tilburg voor mijn werk bij Subway. En tja, als je werkt van 16:00 tot 21:00 dan staat er een broodje op het menu. Ik ging voor een chicken buffalo met sla, komkommer, ui en mayonaise. Het broodje zelf is een cheese en oregano, die vind ik echt het lekkerst. Ik had er trouwens ook nog zout, peper en oregano op, haha.

Vinden jullie een food diary leuk?

You Might Also Like

4 lovely comments

  1. Lekker hoor, dat broodje van de Subway klinkt ook goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammie ziet er allemaal heerlijk uit. Vooral dat laatste broodje hihi. liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Broodje van de Subway ziet er het lekkerste uit, zo met die frisse kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS