FASHION | WORK, DREAM, BLOG

maandag, april 06, 2015

Als eerst: Fijne Pasen nog allemaal! Heerlijk dat we met deze dagen mogen genieten van het zonnetje. Toen ik dit shirtje op een andere blog zag (ik heb geen idee meer welke blog) wist ik meteen dat ik dit shirt moest hebben. Ik ging het centrum van Nijmegen in en ging direct op jacht. Ik wist gelukkig welke winkel ik moest hebben, maar de blogster had er geen prijs bij gezet... Dat zou dus nog de grote verrassing zijn. Gelukkig kostte het shirt maar €12,99 dus is die nu van mij!


Shirt Vero Mora / Skater skirt H&M / Overknee kousen Primark / Schoenen ConverseWat vind jij van deze outfit?

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. De overknee kousen van Primark heb ik ook maar ze liggen nog ongedragen in mijn kast..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zonde! Snel uit de kast halen zou ik zeggen, haha
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 2. Leuke tekst op het shirtje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuke T-shirt. En ik hou van overknee kousen!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS