FASHION | NIEUWE MICHAEL KORS WINKEL, UTRECHT

vrijdag, april 03, 2015

Afgelopen week had ik weer een mailtje in mijn mailbox van Michael Kors. Natuurlijk niet een mailtje van hem zelf, was dat maar zo, haha. Maar gewoon een nieuwsbrief waar ik mijzelf voor heb aangemeld. Hoe dan ook. Het mailtje loog er niet om: Hoi we hebben sinds nu een filiaal in Utrecht. Uh say what? Ze hebben het van tevoren niet eens aangekondigd of niet. Gewoon opeens: er is nu een nieuw filiaal. Zo snel als ik kon sprong ik in de trein richting Utrecht.


Het nieuwe filiaal is te vinden in Utrecht op de Lange Elisabethstraat 8. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik er drie keer voorbij ben gelopen. Oeps. Naar mijn idee valt de winkel dus niet genoeg op, of ik ben volledig blind geweest. Maar goed. Ik sprak binnen met het personeel die mij vertelde dat er geen opening is geweest maar ook nooit een openingsdatum bekendgemaakt is. Er hing tijdens het opbouwen van het filiaal van alles voor het raam, maar geen datum.Het filiaal is erg mooi ingericht en voelt ruim aan.Ondanks dat het niet een bijzonder groot pand is. De collectie is nog aardig uitgebreid maar uiteraard hebben ze niet alles van de collecties. Ook zijn er items van de Michael Kors site die over het algemeen niet te vinden zijn in onze winkels. De producten zijn zoals altijd super mooi en staan erg mooi tentoongesteld in de winkel. Naast tassen, sieraden en portemonnees hebben ze ook kleding en schoenen.

Heb jij iets van Michael Kors?

You Might Also Like

4 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS