FASHION | MIJN HAAT / LIEFDE VERHOUDING MET DE SUPERCOLORS

maandag, april 20, 2015

Jeetje, wat ben ik head over heels met die licht roze en licht blauwe varianten van de Adidas Supercolor collectie. Waar de Stan Smith trend mij niet veel interesseerde val ik als een blok voor deze vrolijk gekleurde sneakers. Echter is er iets dat mij tegenhoudt. Benieuwd wat? Lees dan snel verder.


Leuk he? Die vrolijke kleurtjes. Niet alleen aan de buitenkant trouwens, ook de zool aan de binnenkant ziet er geweldig kleurrijk uit. Maar wat houdt mij dan tegen? De neus. De neus van deze schoenen vind ik simpelweg vreselijk. Het lijkt op een plastic schelp, een stukje Croc, een bowlingschoen of misschien zelfs een zwem water schoentjes. Toch maakt mijn hart steeds weer een sprongetje als ik ze zie. Die kleuren! Maar elke keer valt mijn oog weer op die neus...

Wat vinden jullie?

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Hahaha, nou k vind ze echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhhhh ik vind ze juist super! Ik zou echt nog een paar willen hebben :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben het helemaal met je eens, die neus oogt zo goedkoop. Inderdaad een soort waterschoenachtige neus, jammer want ze zijn verder echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze echt super leuk! Ik heb zelf de wit met zwarte variant, dus niet de supercolor, maar iedere keer wanneer ik ze weer op mijn kamer zie staan wordt ik er gewoon blij van. De neus van de schoen vind ik op een of andere manier ook tof. De hele schoen eigenlijk dus, haha! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ze nog niet en ik ben zelf ook helemaal in love met de lichtblauwe, maar snap je issue met de neus wel... Heb ik ook wel een klein beetje ;)

  xxx Saranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind zelf bijvoorbeeld de lichtblauwe en roze echt kei gaaf, neus staat mij eerlijk gezegd ook een beetje tegen. Maar misschien dat ik ze toch koop omdat wel heel erg leuk zo'n. Maar eens passen hoe ze zitten /lopen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha leuk artikel! Ik herken mezelf hier echt in. Nog iets wat mij tegen houd is dat zóveel mensen ze al hebben of willen hebben. Bij mij op school lopen er zat rond met deze schoenen (en dan vooral in het knal roze en rood), gewoon niet origineel meer. Verder lijken ze me ook maar lastig om te combineren, zelfs zwart en wit staat er al een beetje 'gek' bij als je als enige kleur die schoenen in je outfit hebt. Toch begin ik ze steeds leuker te vinden! Best gek eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS