FASHION | MIJN EERSTE PAAR AIR MAX SNEAKERS

woensdag, april 15, 2015

Voor een trouwe volger van mijn blog moet het geen verrassing zijn dat ik Air Max heb gekocht. Ik heb namelijk ooit verteld dat ik ze graag wilde, maar niet durfde te kopen door het imago dat ze toen der tijd nog hadden. Gelukkig is het imago van Air Max schoenen helemaal zo slecht niet meer. Eerst werden ze vaak geassocieerd met hardcore liefhebbers. Nu dat imago een beetje uit de lucht verdwenen is en ik genoeg lef heb gehad heb ik dan eindelijk Air Max!

Deze schoenen hadden jullie natuurlijk ook al in deze shoplog kunnen zien. Maar ik wilde gewoon graag een extra artikeltje hier over maken omdat ik er zelf zo blij mee ben. Stiekem ben ik ook trots op mijzelf dat ik de stap heb genomen om Air Max te kopen. Ik heb dit model vaak aangehad in verschillende winkels maar telkens liet ik ze staan.

Ditzelfde paar wilde ik eigenlijk in het donker grijs en met zwart. Dat hebben jullie zelfs al eens (of vaker?) in een wishlist kunnen zien. Maar toen het moment daar was besloot ik ze in deze kleur te kopen. Het is toch logischer om iets te kopen voor de lente / zomer dan voor de herfst / winter?

Anyway, ik ben super blij met mijn Air Max en misschien komt er wel eens een tweede paar aan. Ze lopen erg fijn, al moet ik nog wel even wennen aan die ''bobbel''. Je weet wel, aan de binnenkant van je voet zit een holling en in de schoen zit daar een bobbel. Hahaha. Waarom ik er aan moet wennen? Ik heb stiekem platvoeten, haha.

Wat vinden jullie van mijn schoenen?
Zouden jullie ze dragen?

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Ik vind ze echt heel leuk! Ik heb pas ook mijn eerste Air Maxen gekocht maar kan er gelukkig goed op lopen, het voelt namelijk net als steunzolen, haha :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel goed voor je voeten denk ik, leuke schoenen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die zijn gaaf! Ik heb zelf nog geen air max. vind ze wel vet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn super leuk! Ik loop al een jaar op mn airmax en ik kan echt niet zonder haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf!! Ik wil ook heel graag Air Max, maar de prijs houdt me telkens weer tegen! Ik heb ze nog nooit aangehad, dus ik ben benieuwd naar die 'bobbel' hahaha :P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zijn ze gaaf zeg! Ik wil ook enorm graag een paar.
  Vind vooral het blauwe detail erin heel mooi!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS