BEAUTY | L'OREAL PASTEL ROZE NAGELLAK

Jeetje, wat hou ik van nagellak. Nu de zomer eraan komt wordt het tijd om de bordeaux rode kleurtjes terug te stoppen in de lades en pasteltinten eruit te halen. Of nieuwe kopen, dat kan natuurlijk ook. Mijn liefde voor roze uit zich dit keer in een pastel-kleurig nagellakje van L'oreal.
Naast roze, zie ik er ook wel een soort nude kleur in terugkomen. Super mooi als je het mij vraagt. De lak heeft een fijn borsteltje en laat geen strepen achter. De lak is niet te dun of te dik en dekt goed in drie laagjes. Bij het gebruik van een base- en topcoat blijft de lak (met drie laagjes) echt een paar dagen goed zitten. Een aanrader dus!

Draag jij vaak nagellak?

Susanblogt.nl

Susan Wijdemans | 23 jaar | Seoul lover & gek op pannenkoeken

3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kleur, ikd raag altijd nagellak. Om de drie dagen heb ik wel een ander kleurtje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil wel eens gel nagellak proberen, heb je daar (nog) geen ervaring mee?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik gebruik eigenlijk nooit nagellak omdat ik het alleen mmaarmooi vind staan als het strak gelakt is maar vaak gaan er bij mij heel snel hapjes uit

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!