BEAUTY | LIEFDE VOOR EOS LIPPENBALSEM

vrijdag, april 24, 2015

Al jarenlang ben ik een enorme lippenbalsem verslaafde. Stick na stick, potje na potje smeer ik op mijn lippen. Na veel (ja, echt heel veel) verschillende balsems geprobeerd te hebben, heb ik nu toch echt een favoriet: EOS lippenbalsem. Ik zit nu alweer aan mijn derde potje en ben helemaal om.

Ik heb tot nu toe twee ''smaken'' geprobeerd. De roze hierboven (Stawberry Sorbet) en een rode variant (Summer Fruit). Deze roze vind ik persoonlijk erg lekker en heb ik dus voor een tweede keer gekocht. Waarom ik zo blij ben met EOS? De balsem is zo lekker romig en smeert fijn. Hij is niet te vettig, trekt lekker in en blijft toch lang zitten.

Daarnaast is de verpakking gewoon om op te vreten! Altijd als ik het potje mee heb en er zijn mensen die het nog niet kennen kijken ze mij zo gek aan. Met een verwarrende blik: ''Wat is dat?''. Tja, dat is mijn overheerlijke lippenbalsem van EOS. Als ik het potje opendraai verschijnt er altijd een glimlach op hun gezicht.

Overigens was mijn vorige favoriete balsem eentje uit Oostenrijk. Een stuk goedkoper en ook hartstikke fijn! Daar heb ik nog potjes van. Ja inderdaad, potjes. Want in Oostenrijk kom ik niet echt elke week of zo, dus kocht ik een goede voorraad. Ik denk dat als deze EOS op is, ik maar weer eens die potjes ga gebruiken. Die vind ik namelijk ook erg prettig! De EOS kost trouwens zo'n €5,25 maar dat ligt volgens mij een beetje aan waar je het koopt.

Heb jij al een lippenbalsem van EOS geprobeerd?

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. EOS lippenbalsems zijn erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag ze liggen in een winkeltje in Nijmegen, maar heb ze niet gekocht

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, ik weet welk winkeltje je bedoelt denk ik; Ieder z'n Vak. Hele leuke winkel :)

   Liefs, Susan

   Verwijderen
 3. Vind EOS erg lekker ruiken, wil er ook een keertje één gaan kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze roze in Amerika gekocht voor 2 of 3 dollar. Super leuk ze hebben ze gewoon in de supermarkt. Ik gebruik hem heel vaak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke look hebben deze toch! Al een paar keer tegengekomen online, maar nergens in de winkel. Enig idee waar ze verkrijgbaar zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoals je zelf aangeeft zijn ze onljne verkrijgebaar. Maar er is voor zo ver ik weet ook 1 winkeltje. Deze is in Nijmegen en heet Ieder z'n Vak.

   Liefs, Susan

   Verwijderen
 6. Ik heb er ook eentje, vind m heel fijn in gebruik!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS