BEAUTY | GARNIER FRUCTIS VITA BOOST SHAMPOO

vrijdag, april 10, 2015

Laats was mijn shampoo op en was ik vergeten nieuwe te kopen, oeps. Stond ik mooi onder de douche zonder shampoo. Dus toen ik afgelopen woensdag in de Action stond en shampoo zag staan gooide ik deze maar meteen in mijn mandje. Ik wist dat ik het anders als nog zou vergeten om te kopen bij bijvoorbeeld Kruidvat. Zelf heb ik nooit eerder shampoo van Action gehad of van Garnier. Benieuwd hoe deze shampoo mij bevalt?Zoals je hierboven kan zien is de shampoo zelf in een licht roze kleur. Super leuk natuurlijk! De verpakking ziet er ook erg leuk uit maar de dop vind ik persoonlijk een hel. Ik heb in de douche echt zeker een minuutje of twee lopen ruzie maken met dat ding om hem open te krijgen. 

De shampoo ruikt erg sterk, waar ik zelf wel even van schrok. Een té sterke geur hou ik niet echt van. Gelukkig verdwijnt de geur wanneer ik mijn haar weer heb uitgespoeld en ik gewoon mijn conditioner erin smeer. Overigens schuimt de shampoo wel erg lekker en maakt die mijn haar weer lekker fris. Als nog gebruik ik wel altijd een conditioner na het wassen met een shampoo. Mijn haar wordt van een conditioner gewoon altijd erg zacht. Misschien ook maar eens bij Action kijken voor een, haha. Deze shampoo kostte trouwens €1,80. Wat een koopje!

Wat voor shampoo gebruiken jullie?

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Ik gebruik Syos shampoo en crèmespoeling.ruikt niet sterk en ik vind het prima.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Roze shampoo, echt iets voor jou.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS